... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
birki napísal:ty ake kvalitne komponenty kupujes ze ti tam na krabicu pisu prikon ? skoncil som v tejto teme btw dum dum si kupil ten najlacnejsi subat od kickeru
heroe napísal:
na to aby som vedel takúto vec nepotrebujem nič kupovať, to je jedna vec a druhá vec je niečo vedieť a potom o tom rozprávať, naštuduj si fyzikálnu podstatu a potom tu rieš výkony a tak.....
toto je rada a nie výsmech, tak sa prosím ťa nehahnevaj na mňa
birki napísal:keby si nebol ******* tak vies, ze zosilovac ma vlastny menic napatia a do reprakov cez signalove kable take prudy netecu.. omg uz sa nestrapnuj
heroe napísal:neviem čo tu chlapcovi rátate zasa, no chcel by som vidieť tie repráky čo majú výkon (RMS ako to vy nazývate) 500 wattov, chlapi fakt si najskôr naštudujte o čom sa idete baviť, to nie je výkon čo máte napísané na krabici ale PRÍKON, takže príkon jeho repro v normálnej prevádke by nemal prekročiť 1300w čo je niečo cez 100A odberu, na to mu ani ten váš kapacitor netreba, na to aby som vedel takúto vec nepotrebujem nič kupovať, to je jedna vec a druhá vec je niečo vedieť a potom o tom rozprávať, naštuduj si fyzikálnu podstatu a potom tu rieš výkony a tak.....
toto je rada a nie výsmech, tak sa prosím ťa nehahnevaj na mňa
heroe napísal:hh, tak teraz presne viem v čom sme sa nepohodli a prečo sa tu riešime, príkon reproduktorov o tomto som ja písal, nie o zosíkoch to by fakt nemalo zmysel, jedine že by si chcel postaviť hudobný eco-drive![]()
![]()
heroe napísal:
chalan s tebou sa fakt nedá jednať normálne však? nadávam tu ja alebo také niečo? normálne sa bavím, a neviem prečo si písal o prúdoch čo idú do reprákov nič také tu nespomýnal.......
heroe napísal:chalan ťaháš ma za slovíčka, končím tu túto debatu......
som rád že si ma zase niečomu novému naučil, ďakujem......