... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
squalo napísal:S mi zdá, že máš nejaké strašne úzke riaditká na tom bajku.Tak po dalsich testoch pridavam dalsie video z YI 4k, tentokrat testovane na bicykli, popruh na hrudi, teren lesna cesta (miestami dost rozbita) a dalej prechod na asfaltovu cast, v lesnej casti nestiha stabilizacia ale to pripisujem traseniu drziaka pri rozmrdanej ceste, kamenoch a neposlednom rade ze som si to tade jebal v rozmedzi 40-50 km/h, udaje s tacha su citatelne![]()
nastavene jak predošle videa 2,5K a 30fps kvoli stabilizacii, kvalita zvuku vyborna oproti videam z auta...
edit: video sa na YTB nahralo surove bez uprav, takže si treba zvýšiť kvalitu naplno
TT-SIMIK napísal:točene to bolo na starej lesnej ceste medzi handlovou a prievidzouDobra jazda,kde to bolo tocene?
mexican napísal:ano su trochu užšie ale cez les sa mi to už velakrat hodilo že su užšie, a bike je z 2011, mladej som kupoval toho roku nový a ten ma o dosť širšie riaditkaS mi zdá, že máš nejaké strašne úzke riaditká na tom bajku.
kymlor napísal:za tie prachy som s tým nadmieru spokojnýza te prachy, by som bol povedal, ze muziky dostatocne