Takze zacnem par novinkami co sa mi behom par mesiacov podarilo:
- folie off konecne, odkedy som musel strhnut predne, tak som planoval aj bocne a zadne okno..zadne okno som zohnal druhe, lebo nikto mi nevedel zarucit ci pojde vyhrev...takze zadne okno sa prelepilo za druhe, bocne sa strhli dole..boli dokonca dve na sebe nalepene

- po roku sa mi konecne podarilo zohnat listy Shadowline High Gloss, dve som dal opravit bola tam jedna hrdzka, to povazujem za najvacsi uspech

- dal som striekat predny naraznik, bol od predchadzajuceho majitela dost oskrety, plus jeden prah a jedny dvere sa opravili
- zadne US svetla s pozickami :)
- Pappel Natur som predal, potom som kupil cierny leskly, ten sa mi zdal velmi fadny, nasledoval titan z M5, tam zas nebola radicka tak som skoncil v osvedcenom hliniku :)
- po sezone som vedel ze styling 176 pojde prec, chvilku som rozmyslal ze si ich necham na zimu, ale dozadu na 10tku som nechcel natahovat 235ku
- z Nemecka cez kamarata v zime sa mi podarilo kupit velmi zachovale Styling 101 zo 7er cize 9x20 ET 24 a 10x20 ET24, nikde som ich nevedel najst cely cas, ani sr, cr, pl, hu
- vymenil som predne ramena, uz sa mi nezdali uplne tuhe, nic sice nebuchalo ale pre istotu
- primerane k 20kam sa aj znizovalo
Par foto pred dovolenkou