... všetko o BMW ...

, uz ked som riesil ten vzduch, vedel som ze chcem aby mali priruby mechov co najuzsi priemer, presne kvoli tomu ze mech je tucnejsi ako pruzina a ja som tam planoval obut 19x9 s velmi vysokym ET ktore tie styling 132 maju. Bez podloziek sa tam tie kolesa nedali vobec dat, takze teraz mam vpredu 2,5cm podlozky a odklon tusiiim skoro na maximum.
 , uz ked som riesil ten vzduch, vedel som ze chcem aby mali priruby mechov co najuzsi priemer, presne kvoli tomu ze mech je tucnejsi ako pruzina a ja som tam planoval obut 19x9 s velmi vysokym ET ktore tie styling 132 maju. Bez podloziek sa tam tie kolesa nedali vobec dat, takze teraz mam vpredu 2,5cm podlozky a odklon tusiiim skoro na maximum. 
 ked to vypustim podblatniky sa pekne zatlacia a kolesa este aj trochu natiahnu blatniky
 ked to vypustim podblatniky sa pekne zatlacia a kolesa este aj trochu natiahnu blatniky  Karoseria okolo uchytov nebola popraskana, tak dufam ze to tak aj zostane lebo napravu sa mi nechce davat druhy krat dole
 Karoseria okolo uchytov nebola popraskana, tak dufam ze to tak aj zostane lebo napravu sa mi nechce davat druhy krat dole  
 ale toto su tie zalezitosti stensove :-)
 ale toto su tie zalezitosti stensove :-)  

ak mate niekto znameho co to uz opravoval/opravi tak mi prosim dajte vediet
 ak mate niekto znameho co to uz opravoval/opravi tak mi prosim dajte vediet   
  jedna aj od magpieho
 jedna aj od magpieho  

Ak sa teda k nejakej slusnej e9x dopracujem, tak by som radsej isiel do performance uprav
 Ak sa teda k nejakej slusnej e9x dopracujem, tak by som radsej isiel do performance uprav  A k tomu casom nejaku e30/e28 a tu na vzduch, ale to su len take sny zatial
 A k tomu casom nejaku e30/e28 a tu na vzduch, ale to su len take sny zatial   kedze este ma caka v garazi octavia r.v.1970 a ta by veru potrebovala renovaciu, ale to je este dalekoo.. alebo zeby som si nechal vzduchac a supol ho na octaviu, hmmm
 kedze este ma caka v garazi octavia r.v.1970 a ta by veru potrebovala renovaciu, ale to je este dalekoo.. alebo zeby som si nechal vzduchac a supol ho na octaviu, hmmm