... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:8) na cúvaciu kamerku? hmm videl som všeliaké také hybridy ale či nejaká kvalitná navigácia mala neviem, treba pozrieť špecifikácie
trunek napísal:tento tyzden kamos kupil Garmin 760 a bud je to vadny kusok, alebo je to najvacsi sit. Uplne ignorovalo niektore kryzovatky, navigovalo nas cez sidliska, kam sa autom ani len nezmestite. Do zahranicia navigovalo, iba v pripade, ze bola zapnuta iba jedna mapa. Nemohli byt zapnute sucastne aj SK roads aj Europe roads. Dufam, ze je to len vadny kusok. Inak hamba Garminu a tak som ich zastaval.
trunek napísal:nie je to jeho prva navigacia. Tiez mal predtym Garmin (nejaku nizsiu radu) a predal ju, aby si mohol kupit tuto "lepsiu". Takze s nastavenim si nelam hlavu, urcite to bolo dobre a sam skusal rozne nastavenia. Ale odignorovat krizovatky nesmie v ziadnom nastaveni. Ale asi to je len chybny kusok (asi soft)
trunek napísal:tento tyzden kamos kupil Garmin 760 a bud je to vadny kusok, alebo je to najvacsi sit. Uplne ignorovalo niektore kryzovatky, navigovalo nas cez sidliska, kam sa autom ani len nezmestite. Do zahranicia navigovalo, iba v pripade, ze bola zapnuta iba jedna mapa. Nemohli byt zapnute sucastne aj SK roads aj Europe roads. Dufam, ze je to len vadny kusok. Inak hamba Garminu a tak som ich zastaval.
Zelo ZH napísal:presne tak, treba pospekulovat tie obmedzenia, mne to robilo blbosti a ked som sa s tmy pohral tak z problem nebol...., resp vypol som obmedzenia a bolo po probleme, inak by ma naviedol bez jeho starosti do lesa kde cesta ani nebolaMa m garmin 760a som spokojny, je pravda, ze musi byt zapnuta len jedna mapa, ale inak naviguje uplne super..... zatial som prisiel na kazdu adresu presne a bolo jedno ci v BA, NZ, ZH, alebo nejakej malej dedine.... zozaciatku mi mrzol, ale to bolo tymi dvoma mapami naraz.... a treba si ho poridne nastavit.... je tam volba nieco ako obmedzenia a to si treba zadefinovat akym cestam sa ma vyhybat, inak nema problem poslat aj po polnych..... ma totiz rezim aj pre off roady....
Mali sme dva naraz na testovanie... tento garmin a mio (neviem cislo, ale bolo to nieco obdobne ako NUVI 760) a vyslo to o 1000% lepsie pre garmin.... presnejsie mapy, pozna podstatne viac dedin, rychlejsie reaguje a ma FM modulator, cize mozes cez BT telefonovat cez repraky v aute.... naladis si ho na radiu a fachci to.... kdes to BT an miu je cista katastrofa....
FastHaly napísal:aku navigaciu by ste odporucali do tych 200 az 250euro ?? veci ako mp3,vieda,fotoaparat nechcem len aby to dobre navigovalo a este ako to vlastne funguje? to uz spolu s navigacnym dostanem mapy ne a aktualizuje sa to samo?alebo mapy treba zakupit ci sa daju stahovat? dakujem