... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 1. Augusta 2008, 11:02

ja som kupil MIO C320 z mapou miomap europe full v.3
...vlastne ako darcek pre nasich, tak sa vytesuju a ked niekam pojdem si ho poziciam (: najprv som ho mal pozicany na test a spokojnost, je to haluz..... dal by som tam ale volaky nadrzany hlas zenskej :D

jergy_zm
Auto: Trabant
Kraj: Nitriansky

Piatok, 1. Augusta 2008, 11:50

chcem sa spytat, je nejaky navigacny system co ma aj videovstup?
Suzuki Burgman 400
Volvo S70 LPG
Trabant 1.1 limo
ex:
BMW E36 ///M3 3.2i US limo
Lada Niva Tajga 1.6 4x4
Citroën Berlingo 1.9D
ARO 10.4
Škoda Felicia Combi VanPlus 1.9D
BMW E36 318i limo
Trabant 1.1 limo
Gilera Dakota 350 Enduro
Škoda M 120 L LPG
Trabant 601 limo
Simson S51 Enduro
Babetta 210

Mimo
Kraj: Trnavský

Piatok, 1. Augusta 2008, 11:52

jergy_zm napísal:
chcem sa spytat, je nejaky navigacny system co ma aj videovstup?

8) na cúvaciu kamerku? hmm videl som všeliaké také hybridy ale či nejaká kvalitná navigácia mala neviem, treba pozrieť špecifikácie :roll:

jergy_zm
Auto: Trabant

Piatok, 1. Augusta 2008, 11:54

Mimo napísal:
8) na cúvaciu kamerku? hmm videl som všeliaké také hybridy ale či nejaká kvalitná navigácia mala neviem, treba pozrieť špecifikácie :roll:

nie nie na kameru, na DVD radio. Uz som hladal na nete ale nic som nenasiel....
Suzuki Burgman 400
Volvo S70 LPG
Trabant 1.1 limo
ex:
BMW E36 ///M3 3.2i US limo
Lada Niva Tajga 1.6 4x4
Citroën Berlingo 1.9D
ARO 10.4
Škoda Felicia Combi VanPlus 1.9D
BMW E36 318i limo
Trabant 1.1 limo
Gilera Dakota 350 Enduro
Škoda M 120 L LPG
Trabant 601 limo
Simson S51 Enduro
Babetta 210

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8

Piatok, 8. Augusta 2008, 04:28

tento tyzden kamos kupil Garmin 760 a bud je to vadny kusok, alebo je to najvacsi sit. Uplne ignorovalo niektore kryzovatky, navigovalo nas cez sidliska, kam sa autom ani len nezmestite. Do zahranicia navigovalo, iba v pripade, ze bola zapnuta iba jedna mapa. Nemohli byt zapnute sucastne aj SK roads aj Europe roads. Dufam, ze je to len vadny kusok. Inak hamba Garminu a tak som ich zastaval.
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

ONdr3j
Auto: 528iA
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 8. Augusta 2008, 09:02

trunek napísal:
tento tyzden kamos kupil Garmin 760 a bud je to vadny kusok, alebo je to najvacsi sit. Uplne ignorovalo niektore kryzovatky, navigovalo nas cez sidliska, kam sa autom ani len nezmestite. Do zahranicia navigovalo, iba v pripade, ze bola zapnuta iba jedna mapa. Nemohli byt zapnute sucastne aj SK roads aj Europe roads. Dufam, ze je to len vadny kusok. Inak hamba Garminu a tak som ich zastaval.

nebol len divne nastaveny? napr namiesto najrychlejsej trasy na nakratsiu (cize najpomalsiu) a cez bohvie ake cesty?
ja ked som isiel do budapesti na letisko tak som mal nastavenu najkratsiu cestu a ked mi nahlasilo ze mam zist s dialnice tak som sa cudoval ale posluchol som (v zivote som tam nebol tak som nevedel ci dobre alebo zle) a viedlo ma to po tych dedinskych cestach kde bola sama jama tak som zmenil s najkratsej na najrychlejsiu a hned ma to naviedlo na dialnicu, takze treba si pozret nastavenia, pripadne skusit nieco updatnut alebo je to vadny kusok

P.S.: radim vsetkym co chcu ist do budapesti na letisko tak bez navigacie to nepojde (teda ak to nepoznate), kebyze nemam navigaciu tak tam doteraz bludim

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8

Piatok, 8. Augusta 2008, 21:56

nie je to jeho prva navigacia. Tiez mal predtym Garmin (nejaku nizsiu radu) a predal ju, aby si mohol kupit tuto "lepsiu". Takze s nastavenim si nelam hlavu, urcite to bolo dobre a sam skusal rozne nastavenia. Ale odignorovat krizovatky nesmie v ziadnom nastaveni. Ale asi to je len chybny kusok (asi soft)
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

ONdr3j
Auto: 528iA
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 9. Augusta 2008, 12:49

trunek napísal:
nie je to jeho prva navigacia. Tiez mal predtym Garmin (nejaku nizsiu radu) a predal ju, aby si mohol kupit tuto "lepsiu". Takze s nastavenim si nelam hlavu, urcite to bolo dobre a sam skusal rozne nastavenia. Ale odignorovat krizovatky nesmie v ziadnom nastaveni. Ale asi to je len chybny kusok (asi soft)

aha, tak potom mozno vazny kusok (soft), nech ho reklamuje :)

Zelo ZH

Sobota, 9. Augusta 2008, 12:54

trunek napísal:

Ma m garmin 760a som spokojny, je pravda, ze musi byt zapnuta len jedna mapa, ale inak naviguje uplne super..... zatial som prisiel na kazdu adresu presne a bolo jedno ci v BA, NZ, ZH, alebo nejakej malej dedine.... zozaciatku mi mrzol, ale to bolo tymi dvoma mapami naraz.... a treba si ho poridne nastavit.... je tam volba nieco ako obmedzenia a to si treba zadefinovat akym cestam sa ma vyhybat, inak nema problem poslat aj po polnych..... ma totiz rezim aj pre off roady....

Mali sme dva naraz na testovanie... tento garmin a mio (neviem cislo, ale bolo to nieco obdobne ako NUVI 760) a vyslo to o 1000% lepsie pre garmin.... presnejsie mapy, pozna podstatne viac dedin, rychlejsie reaguje a ma FM modulator, cize mozes cez BT telefonovat cez repraky v aute.... naladis si ho na radiu a fachci to.... kdes to BT an miu je cista katastrofa....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

zednik
Autor témy

Sobota, 9. Augusta 2008, 15:18

Zelo ZH napísal:
Ma m garmin 760a som spokojny, je pravda, ze musi byt zapnuta len jedna mapa, ale inak naviguje uplne super..... zatial som prisiel na kazdu adresu presne a bolo jedno ci v BA, NZ, ZH, alebo nejakej malej dedine.... zozaciatku mi mrzol, ale to bolo tymi dvoma mapami naraz.... a treba si ho poridne nastavit.... je tam volba nieco ako obmedzenia a to si treba zadefinovat akym cestam sa ma vyhybat, inak nema problem poslat aj po polnych..... ma totiz rezim aj pre off roady....

Mali sme dva naraz na testovanie... tento garmin a mio (neviem cislo, ale bolo to nieco obdobne ako NUVI 760) a vyslo to o 1000% lepsie pre garmin.... presnejsie mapy, pozna podstatne viac dedin, rychlejsie reaguje a ma FM modulator, cize mozes cez BT telefonovat cez repraky v aute.... naladis si ho na radiu a fachci to.... kdes to BT an miu je cista katastrofa....
presne tak, treba pospekulovat tie obmedzenia, mne to robilo blbosti a ked som sa s tmy pohral tak z problem nebol...., resp vypol som obmedzenia a bolo po probleme, inak by ma naviedol bez jeho starosti do lesa kde cesta ani nebola :shock: (ale mal som priatelku vedla seba/navigacny mysli za mna, kurevnik jeden :-D/...., hmmm žeby 6 zmysel? :o ) takze tak :)

Miko

Sobota, 9. Augusta 2008, 19:19

takisto mam Garmina 760. s mapu slovenska maximalna spokojnost. na cezhranicne cesty treba slovensku vypnut, lebo sem tam mrzne, ked sa obe mapy na slovenskom uzemi nedohodnu a zaroven nevie najst cestu medzi dvoma krajinami ked su obe zapnute.

v cechach (oblast jesenniky az po olomouc) som mal sem tam troch problem, lebo pokrytie nieje az take genialne, ale na najblizsiu cestu do CZ kupujem ceske topo mapy takze ocakavam kvalitku podobnu SK roads.
BMW E46 316i - 2004

FastHaly
Kraj: Košický

Nedeľa, 4. Januára 2009, 13:22

aku navigaciu by ste odporucali do tych 200 az 250euro ?? veci ako mp3,vieda,fotoaparat nechcem len aby to dobre navigovalo a este ako to vlastne funguje? to uz spolu s navigacnym dostanem mapy ne a aktualizuje sa to samo?alebo mapy treba zakupit ci sa daju stahovat? dakujem

Majo320
Auto: BMW E36
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 4. Januára 2009, 21:38

FastHaly napísal:
aku navigaciu by ste odporucali do tych 200 az 250euro ?? veci ako mp3,vieda,fotoaparat nechcem len aby to dobre navigovalo a este ako to vlastne funguje? to uz spolu s navigacnym dostanem mapy ne a aktualizuje sa to samo?alebo mapy treba zakupit ci sa daju stahovat? dakujem

Jedine nejaky Tom Tom ine ani neries

jariq
Administrátor
Auto: BMW m2comp
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 4. Januára 2009, 22:09

no neviem ci tom tom je najlepsia volba ak chces to pouzivat na SK tak jedine IGO , myslim tym soft, pristroj je jedno ci mio alebo acer alebo hp alebo cokolvek ine
BMW 530d F10 , space grau mettalic
ex BMW 330ci M-paket II , black sapphire mettalic
ex BMW 325 TDS boston grun mettalic
[Technicky Dokonaly Stroj]
Obrázok

Majo320
Auto: BMW E36
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 5. Januára 2009, 10:57

Ja som jazdil s kamionom tak som navigaciu pouzival dost casto A Tom Tom je velmi presny, jednoduche menu proste je to podla mna spicka medzi navigaciami. Z mojej strany absolutna spokojnost.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných