... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
barabas napísal:a po .it si behal ako? bez navi?
ako ked nepoznam prostredie, tak nemam chut sa pytat stale dakoho pri ceste a pozerat popri tom mapu a byt brutalne nervozny a este aj nestihnut termin...imho to je super vec, aj na odhady, napr ti to ukaze vopred vzdialenost a vies cca odhadnut kedy prides...na ten odhad navi sa nespolieham...
crumar napísal:MIO je toto: http://www.mio.com/index.htm
BlackMW napísal:Mio je vyrobca HW, iGo je navigacny SW. Pouzivam iGo a na moje potreby postacuje,
Casovy odhad funguje uplne presne, pri 10 hodinovej ceste to vzdy vyjde presne na 10 minut,
aspon dlhe trasy pomimo miest.
Bez navi mi to vzdy trvalo o jednu az dve hodiny dlhsie, a ked velke mesto tak aj viac..
barabas napísal:a mio neni soft?:)
celkom som to nepochopil...
barabas napísal:pockaj mne to nevysvetluj, ja to vcelku chapem:) mio ma aj vlastny sw...
barabas napísal:no ved mne sa tu stale daco crumar snazi vysvetlit, neviem, mozno sa ja mylim, ale zatial ma len priviedol do nechapania:)
crumar napísal:Mio je vyrobca GPS navigacii, takze to nie je software. Pouziva mapy spolocnosti Tele Atlas. Jedna sa o uzavrete riesenie. Pokial Ti to nevyhovuje, zvol si radsej PDA navigaciu. S tou mas viac moznosti.
SnipE_88 napísal:tento tyzden som bol na sluzobke v madarsku siel som cez rakusko a dostal som do sluzobneho navigaciu mio... neviem presne co to bolo zac a kedy boli upgradeovane mapy ale bola to hroza!!!!!
skoro vobec to nepoznalo cesty na dialnici mi to vkuse vravelo okamzite sa otocte do protismeru alebo odbocte vlavo vkuse do daco prepocitavalo na dialnici si to zmyslelo ze tato cesta neexistuje pritom som siel stale podla neho.. nakoniec som to vypol zahodil na sedacku a siel podla znaciek no naozaj to bola hroza...
aj ked opakujem NEVIEM KEDY A CI VOBEC TO MALO UPGRADEOVANE MAPY
barabas napísal:pockaj mne to nevysvetluj, ja to vcelku chapem:) mio ma aj vlastny sw...