... všetko o BMW ...

, tam to ako tak "fungovalo" , tak som si povedal ze ho vyskusam aj na e46ke. Potom som zohnal disky, boli to BBS RC 302, vsetky 18x8,5 et15 alebo 13, neviem uz. Nakolko to ET bolo dost nizke tak som riesil nastavitelne horne ulozenia.
 , tam to ako tak "fungovalo" , tak som si povedal ze ho vyskusam aj na e46ke. Potom som zohnal disky, boli to BBS RC 302, vsetky 18x8,5 et15 alebo 13, neviem uz. Nakolko to ET bolo dost nizke tak som riesil nastavitelne horne ulozenia. 

. Aj preto je momentalne auto u klampiara/lakyrnika.
 . Aj preto je momentalne auto u klampiara/lakyrnika.

Predstava :
 Predstava : 
 Predny tlmic :
 Predny tlmic :
 Prva foto po nahodeni (zadok casom klesol, aj ked nechcene
 Prva foto po nahodeni (zadok casom klesol, aj ked nechcene  k tomu sa este dostanem)
 k tomu sa este dostanem)
 A nejake dalsie fotky :
 A nejake dalsie fotky : 

čo ťa vyšiel vzduch?
 čo ťa vyšiel vzduch?  

paradicka
 paradicka  a myslim si ze aj napriek tomu ze to neni lestenka, ma to urcite dostatocne gule na to aby to bolo na zraze a bolo by okolo toho mrte ludi :-)
 a myslim si ze aj napriek tomu ze to neni lestenka, ma to urcite dostatocne gule na to aby to bolo na zraze a bolo by okolo toho mrte ludi :-) .
.  dost dlhe useky sme isli aj cez 180/200kmh a citil som ze sem tam suchli disky o blatnik, ale nejak som to neriesil, vtedy ma napadlo iba to ze ich mozem dat znovu lakovat
 dost dlhe useky sme isli aj cez 180/200kmh a citil som ze sem tam suchli disky o blatnik, ale nejak som to neriesil, vtedy ma napadlo iba to ze ich mozem dat znovu lakovat  Na druhy den ked som prisiel domov som si vsimol ze po vypusteni mechov si ten zadok sadol o nieco viac, tak som pozrel pod auto a uvidel som nieco taketo :
 Na druhy den ked som prisiel domov som si vsimol ze po vypusteni mechov si ten zadok sadol o nieco viac, tak som pozrel pod auto a uvidel som nieco taketo :
 Bola to asi najhorsia robota na tom aute aku som kedy robil. Prelisovat vsetky tie silentbloky stalo fakt za to
 Bola to asi najhorsia robota na tom aute aku som kedy robil. Prelisovat vsetky tie silentbloky stalo fakt za to  A olutoval som aj to ze som napravu zhodil na dvore len pomocou heveru a paletoveho voziku...
 A olutoval som aj to ze som napravu zhodil na dvore len pomocou heveru a paletoveho voziku...

ak nikoho nenajdem tak to budem riesit pravdepodobne cez Csabiho z Jelky.
 ak nikoho nenajdem tak to budem riesit pravdepodobne cez Csabiho z Jelky. 
											 nic moc.. ale pekna robota vo finale
 nic moc.. ale pekna robota vo finale  ked som ju uz mal komplet dole bola by blbost nechavat tam stare silenty, preto som to rovno vsetko vymenil. A urcite to oceni aj pripadny buduci majitel ked budem auto predavat.
 ked som ju uz mal komplet dole bola by blbost nechavat tam stare silenty, preto som to rovno vsetko vymenil. A urcite to oceni aj pripadny buduci majitel ked budem auto predavat.  
   Narazniky som mal kupene uz davnejsie, ale chcel som to dat spravit vsetko naraz aj s tou hrdzou, takze urcite tam bude m-paket, snad to aspon trochu ozivi vzhlad auta. Ale rozmyslal som nad nejakym lipkom pod cely predny naraznik, takze uvidim ci nieco zozeniem :) A dozadu by som chcel nejaku decentnu koncovku, cely vyfuk riesit nebudem.
 Narazniky som mal kupene uz davnejsie, ale chcel som to dat spravit vsetko naraz aj s tou hrdzou, takze urcite tam bude m-paket, snad to aspon trochu ozivi vzhlad auta. Ale rozmyslal som nad nejakym lipkom pod cely predny naraznik, takze uvidim ci nieco zozeniem :) A dozadu by som chcel nejaku decentnu koncovku, cely vyfuk riesit nebudem.