Apríl 2017
Tak vyhral to XTRONS s Android 6.0. V nedeľu objednaný z Londýna a v utorok ráno mi volal kuriér. Zapojila sa aj cúvacia kamera a zosilovač, ktorý bol napojený na zadné repro a teda jeho potencionál nebol využitý naplno a je to lepšie aj do budúcnosti v prípadnej výmeny atď rôznych súčastí audia. Problém bol len v anténe rádia - musel sa zohnať Lkový konektor antény inak by sa tam rádio nezmestilo alebo by som nepočúval FM....

Porovnanie vlastností. Rádio po vložení klúča reaguje rýchlo a v menu ste za 2-3sek. Super obraz 1080p a všetky funkcie ako prepojenie volania s mobilom automaticky cez bluetooth, GPS Sygic, široké možností nastavení, ktoré sa mi nechce rozpisovať (
http://www.ebay.com/itm/192111729682?_t ... EBIDX%3AIT)..ale dá sa stým vyhrať. Bude treba popozerať stredový panel pre klímapanel. Inak TOP.

Za zmienku stojí OBD II, za pár € celkom veľa možností meraní, testov, poprípade hlásení chýb...zapája sa to do konektoru pre diagnostiku.

Znova klasický problém, ktorý som už riešil. Chybové hlásenie airbagu spoluvodičovej sedačky. Zapojil som teda tento špeciálny snímač, ktorý chybu aj sám vymazal. Certifikované a veľmi lacné. Radosť nakupovať.

Vymenil som aj olejový filter, lebo nebol stavaný na longlife životnosť oleja a bol už KO.

Pustil som aj do realizácie opravy polokožených sedačiek. Spoluvodičovej vonkajší bok stačilo natrieť čiernym krémom. Pri vodičovej bolo treba použiť aj lepidlo, kvôli diere a viac krát aj ponatierať.

Aj takáto výbava dobre pomôže. Pri jarnom upratovaní hlavne vysávač, na leštenie mini leštička 40w a kompresor pri dofukovaní pneu. Za málo peňazí veľa muziky (dokopy 37€

)

Výmena poškodenej roletky a vyčistenie stredového panela. Povrchová vrstva bola dlhodobo poškriabaná. Stačilo technickým liehom zošúchať poškriabanú vrstvu a panel vyzerá ako nový.

Nový stredový panel pre klímapanel a lištu s tlačidlami som za 95€ nechcel, takže to trvalo dlhšie, pretože na trhu je ich málo použitých na predaj. Z čiech bola ponuka za 65€, čo mi prišlo tiež prestrelené o čom svedčí to, že som ju kúpil na Slovensku za 15€ s poštovným.