Daj si to do spravnej sekcie, popis problem podrobnejsie a hlavne, HLAVNe to skus napisat ako clovek, nie ako negramotna opica. Potom sa myslim najde niekto, kto ti aj poradi... :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
neviem, preco by som mal pchat prsty do tej medzery.... vsetci, ktori sa vozia v mojom aute si bez problemov na soft-close zvykli a ak sa dvere nahodou nezatvoria na prvy raz (po prilis jemnom buchnuti ), tak ich proste dotlacia dlanou do polohy, kde zacne pracovat motorcek... Slovac zase potrebuje najst nieco na co by mohla pindat.... BTW, neviem o tom, ze by niekto z predajcov drzal kupujucim noz na krku, aby si urcite objednali priplatkove soft-close....
aka slovac, autobild len preklada nemecke clanky, originalny obsah je maximalne akoze nie-reklama-ale-reklama od aaa auto a sem tam im niekto pozicia auto na test. Co cakat od autobildu, ktory onehda porovnaval Superb Combi a 5er.
90% automatickych zatvarani kufra by odseklo nie prst ale malemu decku aj hlavu a takmer nikto nema senzory alebo brzdy alebo whatever, a na lacnych autach typu Shitzuki kde vacsinou okrem vodica su ostatne elektricke okna bez dojazdu tam nie je ta amputacna poistka vobec. Neopatrnostou si clovek ublizi na hocicom, ale pizdovat na soft-close je ako pizdovat na priplatkove extra drziaky na pohare lebo si mozes lave vajco obliat kavou.
myslel som skor na komenty tej nasej "elity naroda" pod clankom, ktore sa ako tradicne nesu v duchu tichej zavisti / nenavisti a hlasneho vytrubovania, ze pokial to v aute nemam / nechcem to mat / nemam na to, tak to urcite bude na hovno.... a ver tomu, ze by sa nasiel niekto, kto by pizdoval aj na tie drziaky....
BMW E-70 NEKURI DOBRE Z PREDNYCH FUKAROU IDE TEPLY ZO ZADNYCH IBA STUDENY FUKA VZDUCH CO STIM TREBA ,DIK ZA RADY. DYNAMICKY TLAK KLAPKY VIE NIEKTO KDE SA NACHADZA? 9C4A
Naposledy upravil/-a snaiper007 v Pondelok, 9. Januára 2017, 16:38, upravené celkom 1 krát.
Tak ako ja som nechapal ako moze niekto pchat ruku do drvicky odpadu, a predsa tisicky americanov behaju s rozsekanymi prstami po svete, o chvilu sa roztrhne vrece s takymito pripadmi a softclose bude hateovana ficura ktoru budu hateovat hlavne ludia co ho nemaju.... ale ako trocha nepozornosti a moze sa to stat komukolvek, ja som zabudol na strednej prsty v okne vo vlaku a tiez som si rozsekal ale 2jka v krvi bola
F11 520d LCI F20 116d Ex F11 520d EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1 V rodinnej garazi: E71 30d
musí to byť jeba ked si tam tvoje dieťa zabuchne pol hnátu tak potom niekomu vysvetluj že som bol lenivý to zatvárať ručne buchnutím Ale videl som aj človeka čo si bol schopný sám sebe privriet prst do dverí berlinga tak nie pre takích ludí softclose asi nie je