Ak mas prevodovku ZF nic ine ako ZF Jihlava nerozmyslaj. Maju najlacnejsie diely (beru od matky) kvalitnu pracu s garanciou, ze maju aj pristroje a know-how od matky a zaroven som o nich ja osobne necital ani jednu negativnu skusenost.
Negativum je len, ze sa veeeelmi dlho caka.
Ak chces menit hydromenic tak to bude na 2 dni. Aspon tak mne vraveli ked som sa pytal kolko to potrva.
Ale ak mas problemy oni urcite navrhnu co treba spravit...
-Objednas sa
-prides tam a spravi servisak skusobnu jazdu
-odovzdas auto a pockas co spravia

Novy hydromenic sam urcite nekupuj lebo napr servisak mi povedal, ze len na prevodovku ZF 6hp26 je vyse 20 druhov hydromenicov. Zalezi vraj od nejakeho cisla ktore je na prevodovke vyrazene na stitku. hydromenic repasuju sposobom vymeny... ty im odovzdas svoj oni namontuju fabricne repasovany ktory objednaju z vyroby ZF podla toho cisla.
Vymenia hydromenic, daju novu prechodku, vanu, skrutky, naleju olej otestuju zdiagnostikuju a odovzdaju..na e60 sa cena vymeny hydromenica v lete pohybovala 32-40k czk podla pouziteho hydromenica..
Pozzerat im cez rameno ako pracuju neviem ci umoznuju ... mna zaviezli do nakupneho centra. Pocas skusobnej jazdy servisak vysvetlil vsetko co m zaujimalo.
Pri ceste s5 na servis mi servisak povysvtloval ko prebiehala vymena oleja. Popisal svoje zistenia .. dal odporucania do buducnosti. Zhodnotil stav prevodovky a ...
Pri plateni som sa spytal ci mozem vidiet staru vanu tak mi ju doniesol ukazat.. znova povysvetloval.. Nema zmysel im neverit.. ZF Jihlava z mojej skusenosti fakt odvadzju dobru pracu.
BMW 530d xDrive F10 A/T, r. v.: 2016, LCI
ex BMW 530d (e60) A/T, r. v.: 2007, LCI