... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

síce základ sociál vyzerá otras ale zato M5 v peknej tmavej farbe je podľa mna chuťovka, už mpaket a facelift dosť spraví na E60 a s kolesami je to iné auto oproti nejakej holej svetlej 520d :)
 síce základ sociál vyzerá otras ale zato M5 v peknej tmavej farbe je podľa mna chuťovka, už mpaket a facelift dosť spraví na E60 a s kolesami je to iné auto oproti nejakej holej svetlej 520d :)

bruno75 napísal:mexican, pisal som o E60 ako o skaredej vo svojej dobe, dnes uz bola v skaredosti prekonana viacerymi modelmi...

bruno75 napísal:Suhlas...ak sa nemylim, tak vsetky 5er vysli +/- kratko po 7er a vsetky vyzerali ako zmensena sedma a vzali si z nej aj technicke highlights tej doby (minimalne to plati od E32 - E34), takze nic nove pod slnkom...
cim viac sa na G30 pozeram, tym viac sa mi paci... musim prestat, lebo mi F10 zacne pripadat zastaralo...
BTW, je teraz uz E60 full kebab

v prvom rade co ste cakali? lebo ked ste cakali revoluciu, tak revolucia by bola asi typu E60 po E39, hardcore
 v prvom rade co ste cakali? lebo ked ste cakali revoluciu, tak revolucia by bola asi typu E60 po E39, hardcore  kto chce revoluciu treba ist do renoltu alebo do pezotu, tam je revolucia asi kazdy tyzden uz
 kto chce revoluciu treba ist do renoltu alebo do pezotu, tam je revolucia asi kazdy tyzden uz  teraz bmw vie jak na to, ma ten spravny sós, sice E6x modely hlavne lci vyzeraju dnes uz super, ale Fkove rady su na tom tak, ze za 10 rokov budu stale vyzerat jak nove.. na Mdays predavali akurat novemu majitelovi M550d, vo velmi tmavomodrej farbe s bezovym introsom a to auto vyzeralo jak keby ho teraz predstavili.. mpaket, tie full ledkove svetla vpredu vzadu, proste parada moderna, a aj ludia ktori si objednali z poslednej serie F10 vobec nemusia byt smutni, a stale budu jazdit moderne krasne auto.
  teraz bmw vie jak na to, ma ten spravny sós, sice E6x modely hlavne lci vyzeraju dnes uz super, ale Fkove rady su na tom tak, ze za 10 rokov budu stale vyzerat jak nove.. na Mdays predavali akurat novemu majitelovi M550d, vo velmi tmavomodrej farbe s bezovym introsom a to auto vyzeralo jak keby ho teraz predstavili.. mpaket, tie full ledkove svetla vpredu vzadu, proste parada moderna, a aj ludia ktori si objednali z poslednej serie F10 vobec nemusia byt smutni, a stale budu jazdit moderne krasne auto.
 taky clovek tu nema co robit, a moze si kupit fabiu, lebo auta mu najskor nic nehovoria..
 taky clovek tu nema co robit, a moze si kupit fabiu, lebo auta mu najskor nic nehovoria..