ja neviem ale mne to pride ze 80% klubu je asi na drogach

v prvom rade co ste cakali? lebo ked ste cakali revoluciu, tak revolucia by bola asi typu E60 po E39, hardcore

kto chce revoluciu treba ist do renoltu alebo do pezotu, tam je revolucia asi kazdy tyzden uz

teraz bmw vie jak na to, ma ten spravny sós, sice E6x modely hlavne lci vyzeraju dnes uz super, ale Fkove rady su na tom tak, ze za 10 rokov budu stale vyzerat jak nove.. na Mdays predavali akurat novemu majitelovi M550d, vo velmi tmavomodrej farbe s bezovym introsom a to auto vyzeralo jak keby ho teraz predstavili.. mpaket, tie full ledkove svetla vpredu vzadu, proste parada moderna, a aj ludia ktori si objednali z poslednej serie F10 vobec nemusia byt smutni, a stale budu jazdit moderne krasne auto.
na druhej strane ked sa pozriem na tuto fotku

tak ja vam kluci neviem, ale nevidim na G30 jeden jediny plech ktory by bol aspon podobny tomu z F10, tie dve hrany cez cely bok auta vs jedna na F10, to podla mna nazivo bude robit velmi velky rozdiel medzi tymi dvoma ked budu stat vedla seba.. kapota ina, naraznik uplne iny, a to o svetlach a maske ani nehovorim.. vsetko je kompletne prepracovane a podla mna velmi velmi dobre.. jedine co sa podoba je silueta z boku, ale tak do'h, sak je to dokonaly profil sedanu, aky bmw robi uz roky.. a dalsia velmi dolezita vec je, sice som to neskumal a neoveroval, ale predpokladam ze G30 bude sirsia a nizsia jak F10, a nazivo vdaka tym sirokym svetlam a ladvinam bude vypadat o dost agresivnejsie a vacsie jak F10..
takze ked niekto povie ze nevie rozoznat F10 a G30, a napise to tuto na bmwklube, tak je podla mna uplny ignorant

taky clovek tu nema co robit, a moze si kupit fabiu, lebo auta mu najskor nic nehovoria..
ale G30 sa mi lubi, zvonka a hlavne z vnutra je to podla mna dost velky skok, ten interier je premakany, funkcie krute.. uvidime.. mozno LCi G31 bude dalsie auto za par rokov
akurat tie ledky v narazniku si mohli fakt odpustit, vobec neviem naco tam su :-/ uz pri f13 napriklad som sa chytal za hlavu ze naco to tam vobec je..
s tym maslom ste ma ale kvalitne rozosmiali