Dnes bola posledna chvila kedy som sa mohol pozerat na moj budar takto odniesol si ho druhy majitel a dufam ze mu bude sluzit a este nejake na rozlucku
kedze ja moc auta so sibrom nemusim toto bol prvy pokus a zavarenie sibra
ked bol siber zavareny prisli na rad kapsi ktore akosi po cerstvo zrobenom aute nevyzerali nejak moc zdravo
tuto tiez jeden nepekny pohlad
oboje moje dvere neboli tiez v bohvie akom stave koli tym nadhernym podbehom cize bolo treba zhanat nieco zdrave z jednymi mi pomohol max max dik moc
kedze pri zavareni sibra sa strecha kusok zvlnila pri zvare bolo treba nejaku vystuhu pomocou ktorej by sme ju vyrovnali zase pomohol max a tu je vhodny darca
ked sme to prilozili na auto otec usudil ze lepsie to bude ked pojde hore nova strecha klampiar nie som tak som mu do toho velmi kecat nechcel a len trpol ked som sa pozeral na toto
auto je momentalne v plnici su pripravene pren nejake nove kolieska a par drobnych uprav ktore necham ako prekvapenie ak bude hotove
takze pridame dalsiu seriu fotiek ako sa makalo na bembeee
tu uz cakalo pripravene na lak :)
ako ma vatsina ludi pozna ked sa auto prinieslo od lakernika auto nebolo este zatial ani autom ale kola tam musia byt
dneska som viac menej pomalickly daval auto dohromady a namaloval interier do ciernej kedze v aute nic nebude nebude to v ciernom az tak kricat a vyzwera to celkom zaujimavo