... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Re-design / 10. rokov bmwklub.sk

Utorok, 31. Mája 2016, 17:00

jkk napísal:
Nerev

Nezávid :D

jkk
Auto: E91 330xd

Utorok, 31. Mája 2016, 17:09

teraz vazne...nech uz nikto nepise nech sa vratime spat na stare forum...do minuleho storocia...konecne sa titan pohol a hned flame...vsetko sa poriesi, farby sa vyladia, dorobi funkcionalita, valadi mobilna verzia a bude to ok...spat sa urcite nepojde to by bol fail...mohlo sa to riesit aj inak nez nahodenim hned produkcnej verzii ale to je ina debata, piste navrhy ci pripomienky ale nie nic neriesitelne posty...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Utorok, 31. Mája 2016, 17:21

Do mobilnej verzie by som privítal doplniť možnosť v témach priamo kliknúť na jednotlivú stranu v danej téme, (napr. 1,2...4,5.) tak ako to je aj vo webovej verzii. 

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 31. Mája 2016, 17:27

m-power, nie kazdy ma mobil o vykone PC z 2006, ne kazdy ma 10GB mobilny internet, a nie kazdy ma 4k rozlisenie na mobile.. preto sa robia mobilne verzie webov.. aby boli odlahcene a lahko nacitatelne aj pri napomalsom pripojeni.. 
mobilna verzia sa bude doladovat.. 

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Utorok, 31. Mája 2016, 17:33

značný krok vpred TITAN  :thumbup: buďte radi, toto je dizajnovo o zopár tried vyššie ako to bolo a ľudia čo tú plačú že to je neprehľadné, dostali sme možnosť si to pretvoriť podľa seba, Titan všetky veci číta a robí takže neviem aký máte problém, poviete čo je zle a Titan sa nato pozrie. 

- ako prvé ma naštvalo na titulke ten bok :D kazí to trošku image aj keď myslené je to dobré ale funkcionalita nie, je síce super že ak sa človek preklikne zmizne to ale určite by som to dal dole
 - môj topic v reklamách není tučným, toto si budeš ešte dlho žehliť Titan  ](*,)
 - ak kliknem na smajlíka automaticky sa to okienko zavrie, miestnych spammerov to bude štvať a mohol by si pridať aj smajlíkov
 - ak sa pozrieť na dané témy na titulke, napríklad BMW F30 a BMW E9x tak je to trošku pusunuté (témy príspevky) ja viem že to je dlhší názov ale malo by to byť na rovnako 
 - zvýrazniť sekciu Filtreaoleje.sk červeným svietiacim mega nápisom a pridať brutálne veľký obrázok  :mrgreen:
- ak si užívateľ otvorí topic tak tie prvé 3 hlavné topicy čo sú treba viac zvýrazniť určite, celkovo aj ak niekto niečo napíše tak tie čiary okolo jeho postu by som viac zvýraznil nech to není také celistvé a jednofarebné a nech to ľudia vedia oddeliť, lebo potom je to menej prehľadné a ľudia majú takýto pocit 

k Mpowerovi, bohužiaľ aj nás to dostihlo a mobilná verzia je dnes potrebná, ja sám tiež mám radšej normálny dizajn ale veľa ľudí si rado rolluje v responzíve
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Utorok, 31. Mája 2016, 17:33

jkk napísal:
teraz vazne...nech uz nikto nepise nech sa vratime spat na stare forum...do minuleho storocia...konecne sa titan pohol a hned flame...vsetko sa poriesi, farby sa vyladia, dorobi funkcionalita, valadi mobilna verzia a bude to ok...spat sa urcite nepojde to by bol fail...mohlo sa to riesit aj inak nez nahodenim hned produkcnej verzii ale to je ina debata, piste navrhy ci pripomienky ale nie nic neriesitelne posty...

som rad ze su aj taketo pozitivne posty lebo mam pocit ze tym redesignom som otvoril pandorinu skrinku :D ale nie seriozne vazne vsetky chybicky krasy a problemy postupne spolocne doladime, myslim si ze na kazdu zmenu si treba chvilu zvyknut a dat tomu sancu a cas, nemyslim si ale ze by som spravil krok spat, nevravim ze vsetko je tiptop super a lepsie ako predtym ale ako som pisal vyssie doladime to tak aby bola absolutna vacsina spokojna ;)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Utorok, 31. Mája 2016, 17:35

runder napísal:
značný krok vpred TITAN  :thumbup: buďte radi, toto je dizajnovo o zopár tried vyššie ako to bolo a ľudia čo tú plačú že to je neprehľadné, dostali sme možnosť si to pretvoriť podľa seba, Titan všetky veci číta a robí takže neviem aký máte problém, poviete čo je zle a Titan sa nato pozrie. 

- ako prvé ma naštvalo na titulke ten bok :D kazí to trošku image aj keď myslené je to dobré ale funkcionalita nie, je síce super že ak sa človek preklikne zmizne to ale určite by som to dal dole
 - môj topic v reklamách není tučným, toto si budeš ešte dlho žehliť Titan  ](*,)
 - ak kliknem na smajlíka automaticky sa to okienko zavrie, miestnych spammerov to bude štvať a mohol by si pridať aj smajlíkov
 - ak sa pozrieť na dané témy na titulke, napríklad BMW F30 a BMW E9x tak je to trošku pusunuté (témy príspevky) ja viem že to je dlhší názov ale malo by to byť na rovnako 
 - zvýrazniť sekciu Filtreaoleje.sk červeným svietiacim mega nápisom a pridať brutálne veľký obrázok  :mrgreen:
- ak si užívateľ otvorí topic tak tie prvé 3 hlavné topicy čo sú treba viac zvýrazniť určite, celkovo aj ak niekto niečo napíše tak tie čiary okolo jeho postu by som viac zvýraznil nech to není také celistvé a jednofarebné a nech to ľudia vedia oddeliť, lebo potom je to menej prehľadné a ľudia majú takýto pocit 

k Mpowerovi, bohužiaľ aj nás to dostihlo a mobilná verzia je dnes potrebná, ja sám tiež mám radšej normálny dizajn ale veľa ľudí si rado rolluje v responzíve

dik za konstruktivne napady, neboj nic postupne ich opravime (btw. tucnym su tie fora kde mas nieco "neprecitane")

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 31. Mája 2016, 18:17

Zatiaľ som trochu dezorientovaný a tak povediac sa rozkukávam.
Ale vidím viac funkcionalít, tak verím že to bude prínos.
Palec hore pre Titana :thumbup:
Agelias© by migo
///MARKETING

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Utorok, 31. Mája 2016, 18:22

M3 lover napísal:
Zatiaľ som trochu dezorientovaný a tak povediac sa rozkukávam.
Ale vidím viac funkcionalít, tak verím že to bude prínos.
Palec hore pre Titana :thumbup:

este mam nejake novinky pripravene, pribudne taka vec ze vyrieseny topic, ten sa bude dat pekne takou zelenou fajkou oznacit, tj. temy kde sa nieco definitivne vyriesi sa tym mozu oznacit a ulahci to orientaciu, do profilu pribudne okres namiesto kraja, standardna bude HTTPS verzia webu a dalsie novinky ale najskor musim pofixovat tie veci co suvisia s novym dizajnom a potom budeme pridavat novu funkcionalitu ;)

100RM
Auto: e61 550i

Utorok, 31. Mája 2016, 18:53

Kde je kurva like button ? :-D Design chválim, nedostatky sa vychytaju a bude to super !

Btw, v mobilnej verzii sa pri písaní príspevku posúva kurzor aj s oknom úplne hore, takže je potreba scrollovat aby človek videl čo píše.

Edit: a teraz som si všimol, že to môjmu vlkovi v avatare odrezalo uši - a toto teda ňe ci boha !
Naposledy upravil/-a 100RM v Utorok, 31. Mája 2016, 18:54, upravené celkom 1 krát.

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Utorok, 31. Mája 2016, 18:54

pre tych ktory reklamovali ze sa v mobilnej verzii neda ist na posledny prispevok, tak sa to da tak ze staci kliknut na datum tj. napr. 

Posledný príspevok od užívateľa AligatorUt Apr 26, 2016 18:38

tj. staci kliknut na ten datum a hodi vas na posledny prispevok ;)

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Utorok, 31. Mája 2016, 18:55

100RM napísal:
Kde je kurva like button ? :-D Design chválim, nedostatky sa vychytaju a bude to super !

Btw, v mobilnej verzii sa pri písaní príspevku posúva kurzor aj s oknom úplne hore, takže je potreba scrollovat aby človek videl čo píše.

Edit: a teraz som si všimol, že to môjmu vlkovi v avatare odrezalo uši - a toto teda ňe ci boha !

hehe, diki som rad ze sa paci (aspon niekomu) :D este vychytame nejake muchy a budu spokojny aj ostatny ;)

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 31. Mája 2016, 18:57

Ja by som navrhoval aby boli ikony neprecitanych tem boli oznacene inou farbou napriklad oranzovou aby to cloveku bolo zjavne kedze "len" tucne pismo je lahko prehliadnutelne.

100RM
Auto: e61 550i

Utorok, 31. Mája 2016, 18:58

Jasné, a kto nebude, toho pošleme na Lunik a necháme sprznit :-D

TiTAN
Administrátor
Autor témy

Utorok, 31. Mája 2016, 19:16

EBOLA napísal:
Ja by som navrhoval aby boli ikony neprecitanych tem boli oznacene inou farbou napriklad oranzovou aby to cloveku bolo zjavne kedze "len" tucne pismo je lahko prehliadnutelne.

toto je velmi dobry napad, pisem si, zrealizujem ;)

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných