Tak potom tam kde ti povedali že čerpadlu nič nieje o tom nemaju ani šajnu. Za dalšie z Kežmarkom spolupracujeme už dlhé roky a čerpadlár si na opravu tvojho čerpadla pametal a povedal že je to poskladané len tak aby to aspon išlo aj ked nie dobre. Ak prišlo auto knám tak otáčky zostávali visieť čiže po ubratí plynu otáčky klesli najpr na 1500 a potom pomali až na volnobech čo znamená že je zle nastavená dávka čiže to my naznačuje velkú dávku a ak by si len trošku poštudovala toto forum tak by si sa dozvedela že čim vyššia dávka tým horší štart,čiže som sa to snažil doladiť pohybom hlavy. Nastavil som to tak že otáčky už nezostali visieť ale klesli jemne pod volnobeh a potom sa ustálili, to znamená menšia dávka ale lepší štart. Kedže mi to ale nejako nešlo do hlavy tak som sa potom začal v tom vrtať a spojili sme sa z čerpadlarom ktorý nam potom povedal že je to marne lebo že to čerpadlo je už vlastne nenastavitelné. Tak som sa stým potom už nehral aby to ešte aspon odišlo a mohlo to auto isť po svojej osi domov.
A za posledné ked od niekial odchádzam tak sa opítam " čo som dlžný" ak mi niekto povie že nič že to je dobré tak som rad a ten čo mi to robil tiež. Ale čakať že pride za mnou niekto a povie " no a trebalo by zaplatiť za to čo sme robili" mi pripadá trožku divné. To nieje ako v tesku že na konci nakupu mi pokladnička zahlasi sumu ktoru zaplatím.
Veduci je starší pan takže ma svojské vystupovanie a vieme o sebe uplne všetko kedže tam pracujem celý môj život a berie ma nie len za zamestnanca. Takže čo poviem ja ako keby povedal on a naopak.
Už som na to vlastne zabudol a neriešim to. Nejakých 30€ čo by ta to stalo som ešte videl a aj môj veduci. Mna to trošku trapi len preto že tuto opravu som vlastne sprostredkoval ja ale mam takeho dobreho šefa že mi to odpustí a život ide dalej.
A na zaver !!!! nemusím sa tu vlastne nijako obhajovať čo dokažem a čo nie , na to je tu tolko ludí že sa neodvažim ich zratať aby som nahodou na niekoho nezabudol.
S pozdravom Lukáš