... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Bodka napísal:Laci: skus premerat baterku. Mne robilo taky problem ked mi odchadzal alternator a bolo malo stavy. Este moze byt, ze sa ti nezopne/nevysunie starter/pastorok. Zaoxidovany kontakt na baterke skor nie, ale trosku precistit a dotiahnut nezaskodi.
Inac elektrika ta E36 naftovych dost hnus, teda z mojich skusenosti... 3x problem a vzdy taky co prestalo fungovat len na chvilu a ani bohovy potom najst preco.
E36.325 napísal:nazdar. ja mam tiez problem zo startovanim za studena. auto dam do garaze veer na druhi den chcem nastartovat ale robi to cudnu vec. nastartuje ale hned aj zdochne potom dlho toci.ked naskoci ako bi tam bol vzduch lebo motor ide nerovnomerne chvilu. potom celi den dobre startuje aj ked je motor vichladnuti. niekedi aj rano chiti bezproblemov . neviem si radi stim. dakujem za pomoc.
G-Laci napísal:Baterku som uz premeral...Ta je v pohode, dava dost stavy. Skor asi potom ten starter alebo alternator...Snad na to buduci tyzden uz bude cas aby sa to vyriesilo...Inak odvtedy co som zalozil tuto temu sa mi to nestalo ani raz
Bodka napísal:S tym co pises zrejme nic. Jedine, ze by na nom islo extremne zle lozisko, ale ani tak si myslim. Tu sa jednalo o to, ze auto vobec nezacalo startovat/tocit.
filo E36 napísal:Problém v štartovanií som mal aj ja či cez leto aj v zime. Dal som zrepasovať štarter,nahodil novú baterku 100 Ah a problém bol fuč. Auto naštartuje na prvý krát aj v mrazoch -20. Aj ja mam 325 tds touring. ta baterka tam ale vliezla LTT (len tak tak)
G-Laci napísal:No vo štvrtok mi to spravilo zas...Vyskúšali sme trochu potlačiť auto a potom nahodiť rýchlosť aby prevodovka pohla štartérom, a potom to naskočilo bez problémov. Tak sme zašli k znamemu, dali sme von štartér. Inak, bolo treba odmontovať celé sacie potrubie aby sme sa k tomu dostali...To ide len takto alebo je na to aj nejaká finta? Takže sa rozhodlo, že keď je to také pracné dať von, že to pojde na kompletný repas...A vyjde ma na 65 ečiek...Aké máte skúsenosti? Je to veľa či nie?