... všetko o BMW ...
 ze davno nemali take drahe sklo.. ale tak co uz no
 ze davno nemali take drahe sklo.. ale tak co uz no  

bol som sa predminuly vikend kuknut na worthersee.. sanka dolu fakt..
 bol som sa predminuly vikend kuknut na worthersee.. sanka dolu fakt..   

dokonca to doslo do takeho stadia ze vyplo aj servo a to uz som musel odstavit, to boli posledne metre.. takze po 3 hodinach cakania
 dokonca to doslo do takeho stadia ze vyplo aj servo a to uz som musel odstavit, to boli posledne metre.. takze po 3 hodinach cakania
 a kazdopadne som rad ze sa to stalo tam, lebo mohlo sa to stat v klagenfurte 500km od domu tyzden predtym alebo v rumunsku 700km od domu pred 1.5 mesiacom
 a kazdopadne som rad ze sa to stalo tam, lebo mohlo sa to stat v klagenfurte 500km od domu tyzden predtym alebo v rumunsku 700km od domu pred 1.5 mesiacom  a to by ma asi fakt jeblo..
 a to by ma asi fakt jeblo.. 

vpodstate na tom ani tak nezalezi, lebo objednam napinak a original remen co tam ma ist.. uvidime podla vin co povedia v bmw.
 vpodstate na tom ani tak nezalezi, lebo objednam napinak a original remen co tam ma ist.. uvidime podla vin co povedia v bmw. kazdopadne kupujem novy original, ziadny repas nebudem riesit, lebo dostat sa k nemu je fakt za trest a musi ist dolu bud takto cely predok alebo cela naprava a riadenie
 kazdopadne kupujem novy original, ziadny repas nebudem riesit, lebo dostat sa k nemu je fakt za trest a musi ist dolu bud takto cely predok alebo cela naprava a riadenie  

viem jaky kedy a preco sa pouziva vodou chladeny alternator,ved som to napisal do prispevku. co ale neviem je preco mam klasicky a nie vodou chladeny.. na to si neodpovedal
 viem jaky kedy a preco sa pouziva vodou chladeny alternator,ved som to napisal do prispevku. co ale neviem je preco mam klasicky a nie vodou chladeny.. na to si neodpovedal 
 otec je elektrikar 40 rokov, nabijacka je robena prave na to ze si vies nastavit co potrebujes, a presne tak jak si to napisal som to nabijal.. mensim prudom a cely piatok a celu sobotu az kym sa nenabila.. inak nemam pocit ze pri benzine sa ta bateria nenabije, myslim si ze s tym problem nema to auto, ale napriklad 530d som napojil v nedelu tiez na par hodin.. len pre istotu
 otec je elektrikar 40 rokov, nabijacka je robena prave na to ze si vies nastavit co potrebujes, a presne tak jak si to napisal som to nabijal.. mensim prudom a cely piatok a celu sobotu az kym sa nenabila.. inak nemam pocit ze pri benzine sa ta bateria nenabije, myslim si ze s tym problem nema to auto, ale napriklad 530d som napojil v nedelu tiez na par hodin.. len pre istotu   

Mishroom napísal:To co pises o napinaku klima remena je pomerne bezne. Vyhodis napinak aj s kladkou a das samonapinaci remen. Netusim co ludi k tomu vedie ale niektori to robia. Autotechna (niesom isty mozno iny dodavatel) ma asi aj v katalogu dielov tieto remene presne podla modelov aut alebo ako alternativu ked pozeras remen originalnych rozmerov.

a robia to aj v bmw servise?
 a robia to aj v bmw servise?  lebo auto bolo servisovane iba v bmw..
 lebo auto bolo servisovane iba v bmw..  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ale veru nepocul som este o takom ze samonapinaci remen
 ale veru nepocul som este o takom ze samonapinaci remen 
 altik bola len taky zlaty kliniec co k tomu viedol, ked som menil olej na jar, tak som zhodil kryt spodny a komplet vsetko bolo od oleja (pravdepodobne na 90% je to aj pricina preco alternator odisiel), a skor ci neskor som sa musel do toho pustit a zistit co kde unika atd. takze takto jednou ranou sa spravi alternator, svetla, a skusime to vycistit a zistit kde vsade su uniky.. lebo sak dolieval som liter na 4-5 tisic km (a dlhe trasy vacsinou), a auto olej nezere, vsetko vytekalo mimo.. plus predposledna vymena isla dost napicu, takze mam na novom oleji 10 000km zhruba a budem ho menit zase teraz.. aj s filtrom, nech sa to napravi. + som objednal olej do diferaku, ten sa vymeni tiez.. a tak proste, chcem to dostat do takeho stavu ze nemusim sa bat co kde sa pojebe alebo kde ma to necha stat.. dufam ze uz po tomto to bude tak jak to ma byt..
 altik bola len taky zlaty kliniec co k tomu viedol, ked som menil olej na jar, tak som zhodil kryt spodny a komplet vsetko bolo od oleja (pravdepodobne na 90% je to aj pricina preco alternator odisiel), a skor ci neskor som sa musel do toho pustit a zistit co kde unika atd. takze takto jednou ranou sa spravi alternator, svetla, a skusime to vycistit a zistit kde vsade su uniky.. lebo sak dolieval som liter na 4-5 tisic km (a dlhe trasy vacsinou), a auto olej nezere, vsetko vytekalo mimo.. plus predposledna vymena isla dost napicu, takze mam na novom oleji 10 000km zhruba a budem ho menit zase teraz.. aj s filtrom, nech sa to napravi. + som objednal olej do diferaku, ten sa vymeni tiez.. a tak proste, chcem to dostat do takeho stavu ze nemusim sa bat co kde sa pojebe alebo kde ma to necha stat.. dufam ze uz po tomto to bude tak jak to ma byt..

Fuxxo napísal:necham sa prekvapit..