... všetko o BMW ...
jozko2828 napísal:Nechcem ti moc kecať okolo toho čo dávaš do auta čo s ním robíš (sú to tvoje prachy a tvoja vec) ale ak chceš pár rád tak začnem:
- Máš 316i - najmenej výkonný motor a auto s "nevýbavou" proste nie je tam nič, čiže nejaké extra investície ak si to auto nechceš nechať dlhodobo nemajú zmysel. Brzdové trubky sú to najmenej, čo ťa na tom aute ešte čaká.
Ak si prejdeš rukou po motorovom priestore tak na 100 % nezostane suchá, čiže prvá rada - pomeň tesnenia a dozvieš sa prečo máš spotrebu akú máš a prečo auto búcha ako búcha. Nerieš v tejto chvíli sprostosti ako volant, pedále a podobne hlúposti - je to škoda peňazí ak nemáš poriešený servis - myslím ozaj servis nie len nejaké platničky... (viem človeka to serie, keď vidí na FB alebo v iných príbehoch 100 krát krajšie interiery ale neboj aj na to príde - trpezlivosť ruže prináša).
Ďalšia rada - urob si plán - tzn. čo chceš riešiť tento rok a začni tým čo ťa páli najviac - potom si budeš môcť kontrolovať aj rozpočet ale aj to v akom štádiu máš auto.
Ďalšia rada - povoz sa na všetkých možných druhoch BMW e46 generácie a rozhodni sa potom či si chceš dlhodobejšie auto nechávať a investovať doň.
Toľko za mňa.(som bývalý majiteľ dvoch E46tiek, a dokonca dvoch 4 valcov takže ver mi viem o čom hovorím)
titansilber napísal:To může taky klidně zpusobovat ten mezičlánek mezi kormidlem a pedálama