alebo len nejaky fotošoper sa nudil a s ozajstnou trojkou to nemá nič spoločné
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Jasne, ze to je fake... Niekto sa len vo fotoshope pohral s prednymi a zadnymi svetlami a zvysok je F30 bezo zmeny... takto nova 3er urcite nebude vyzerat Nedavno som videl aj podobne fakeove obrazky novej 5er... Ludia sa proste pred oficialnym predstavenim modelu nudia
Presne tak. Tieto rendre nemaju ziadnu vypovednu hodnotu. Kazdy tyzden pomaly vznikne nejaka takato kokotina, ked sa doma nudi nejaky grafik bez prace... Silno pochybujem, ze samotni dizajneri v BMW uz vedia ako bude G20 vypadat..nieto este nejaky pajdo z Hornej Dolnej....
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
u mna to zostalo stale rovnako.. e90/e60/e65 sa mi nepacili .. a nepacia sa mi stale, len som si na ne zvykol.. nove F sa mi pacili a stale pacia.. tamto na fotke vyzera fakt divno a nevkusne hovorim ale len o dizajne..
mne sa zacnu pacit vzdy az vtedy ked su to uz vydojene vraky a mozem si ich dovolit . . .
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."