... všetko o BMW ...
banned napísal:Na to, ze si to kupil za 15 tisic je ta cena trosku prejebana, ci?
banned napísal:Na to, ze si to kupil za 15 tisic je ta cena trosku prejebana, ci?
Miloš_330i napísal:Dakujem za pomoc, aj ked to rýchlejšiemu predaju nepomôže :)Len mensia pomoc a postrehoprav si v inzerate gramaticke chyby aby to bolo na urovni
K-1 napísal:v mojom prípade určite nie. A tretia E92 by už bola namna asi moc aj ked nevylučujem... M3 je fajn to bez debaty, ale ta uplne inak podáva výkon ako toto.mňa skôr zaujíma čo potom ? nie je každého trojkára (3er) sen M3 ? .....................................M5?
Matto napísal:pekne auto... ešte krajšia cena ale realne pred pár rokmi som 4 ročne s o 1/3 menej km predal ledva o 10K lacnejsie a to ešte nebol new model takže nebola cena až tak dole hadam najdeš človeka čo zakopne a da ti o 8k menej ako pytaspeace
Miloš_330i napísal:Len mensia pomoc a postrehoprav si v inzerate gramaticke chyby aby to bolo na urovni
kompre napísal:cena to je vzdy fajn debata
auto ma vybavu pride kupec a chce zlavu lebo on nepotrebuje vybavu
auto nema vybavu pride kupec a chce zlavu lebo auto je holota
auto je diesel prode kupec chce zlavu lebo on hlada benzin
auto je benzin pride kupec a chce zlavu lebo on hlada 318d
auto je stvorvalec pride kupec ktory chce sestvalec a preto chce zlavu
auto je sestvalec pride kupec ktory povie ze on chce zlavu lebo sestvalec zerie a je drahsi na udrzbu
ice.blade napísal:za 15 ju kupim aj jaaa
jano56 napísal:
Pekne auto, nechcem byt sprosty, ale clovek, ktory mal tendenciu podnikat s tym, ze si zalozil sro na pisanie seminarok (ktora vyprodukovala az 900 EUR trzieb za rok) a ma inzerat na svoje auto takmer rok s textom "po nefajciarovY" a "fanusikovY" a nasledne tu opravuje cudzie inzeraty. Uhm.
jkk napísal:
priekupnik kradnutych trabantov ide davat rozumy o cenotvorbezdravotka doplatena?