... všetko o BMW ...

oprav si v inzerate gramaticke chyby aby to bolo na urovni
 oprav si v inzerate gramaticke chyby aby to bolo na urovni 
banned napísal:Na to, ze si to kupil za 15 tisic je ta cena trosku prejebana, ci?
 ale auticko pekne keby sa prerobil aj zadny naraznik s difuzorom
 ale auticko pekne keby sa prerobil aj zadny naraznik s difuzorom  

banned napísal:Na to, ze si to kupil za 15 tisic je ta cena trosku prejebana, ci?
Miloš_330i napísal:Dakujem za pomoc, aj ked to rýchlejšiemu predaju nepomôže :)Len mensia pomoc a postrehoprav si v inzerate gramaticke chyby aby to bolo na urovni
K-1 napísal:v mojom prípade určite nie. A tretia E92 by už bola namna asi moc aj ked nevylučujem... M3 je fajn to bez debaty, ale ta uplne inak podáva výkon ako toto.mňa skôr zaujíma čo potom ? nie je každého trojkára (3er) sen M3 ? .....................................M5?
Matto napísal:pekne auto... ešte krajšia cena ale realne pred pár rokmi som 4 ročne s o 1/3 menej km predal ledva o 10K lacnejsie a to ešte nebol new model takže nebola cena až tak dole hadam najdeš človeka čo zakopne a da ti o 8k menej ako pytaspeace
 za 14k si takúto 335ku prikúpim kľudne ešte jednu, nájdi mi ju prosím.
 za 14k si takúto 335ku prikúpim kľudne ešte jednu, nájdi mi ju prosím. dúfam že týmto je debata o cene uzavretá.
 dúfam že týmto je debata o cene uzavretá.

Miloš_330i napísal:Len mensia pomoc a postrehoprav si v inzerate gramaticke chyby aby to bolo na urovni

kompre napísal:cena to je vzdy fajn debata
auto ma vybavu pride kupec a chce zlavu lebo on nepotrebuje vybavu
auto nema vybavu pride kupec a chce zlavu lebo auto je holota
auto je diesel prode kupec chce zlavu lebo on hlada benzin
auto je benzin pride kupec a chce zlavu lebo on hlada 318d
auto je stvorvalec pride kupec ktory chce sestvalec a preto chce zlavu
auto je sestvalec pride kupec ktory povie ze on chce zlavu lebo sestvalec zerie a je drahsi na udrzbu

zdravotka doplatena?
  zdravotka doplatena?ice.blade napísal:za 15 ju kupim aj jaaa
 inak neviem skade tú cenotvorbu má.
  inak neviem skade tú cenotvorbu má.jano56 napísal:
Pekne auto, nechcem byt sprosty, ale clovek, ktory mal tendenciu podnikat s tym, ze si zalozil sro na pisanie seminarok (ktora vyprodukovala az 900 EUR trzieb za rok) a ma inzerat na svoje auto takmer rok s textom "po nefajciarovY" a "fanusikovY" a nasledne tu opravuje cudzie inzeraty. Uhm.
jkk napísal:
priekupnik kradnutych trabantov ide davat rozumy o cenotvorbezdravotka doplatena?