... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
miro778 napísal:Zdravím, vie niekto poradiť prípadne opraviť na x5 e 53,2003 vzduchový podvozok? Píše mi chybu a nejde mi zdvihnúť a znížiť.
jararak napísal:abs ti ide? pocut aspon troska kompresor?
miro778 napísal:dofukanie auta nejde ani mne ked stojim ak sa trosku pohnem fungujeÁno kompresor mi ide, nejde mi znižovanie a zvyšovanie auta. Keď stojí auto cez víkend a otvorím dvere tak sa samé dofuka na normálnu výšku.
buboja napísal:ahojte tak nova chyba na podvozku mam ako predok tak zadok vzduch , stale vypisuje chybu na podvozok a potom uz nejde dvyhnut ani spustit podvozok ale vysku drzi sem tam si sam dofukne bud ked nastartujem alebo vypinam motor , vypisalo chybu snimaca tlaku pod B stlpikom vymenil som snimac po par dni jazdenia zase vypisalo chybu . tentokrat som uz nebol na origo diag. nakolko chalan povedal ak to znovu urobi treba kompresor novy kupil som novy kompresor a ani sa nepohnem z miesta hned nabehne chyba .
robi to tak napojis diagnostiku vymazes chyby a kompresor zacne fukat na 11,8 br po par sekundach cca 20-30 prestane fukat tlak klesne na 111,5 br a vyhodi chybu neviete co moze byt stale ten isti problem uz riesim vise mesiaca ale pred vymenov kompresora a cidla to tak casto nerobilo teraz len vymazem chybu a uz je tam naspet ako nevadi mi ze nejde dvyhnut kedze si drzi visku ale ak nieco je v aute nech to funguje ako ma a uz som vyhodil 700€ a nejde ako ma ., to nas..er..e aj cloveka
VIETE NIEKTO PORADIT ?