... všetko o BMW ...
TheCarista napísal:
Vyhral siii...ehm..mozem ta pozvat na kofolku v devinskej![]()
Separator mam nóvy OEM BMW. Regulator tlaku paliva som prave vymenil ked som tam hodil repasnute vstreky![]()
Tri hodiny dozadu ma nic nenapadlo, za ten cas mi moj kuraci mozoček zapracovalTakze dalsie plany a napady do buducna :
1)Cievky -> Tie som este nemenil. Hadam Suši požičia svoje:thumbup:
2)Diagnostika-> Mozno mi Jararak povie nejaku novinku :)
3)Nieco mi jemne kape okolo diffu, ide to z hora. Brzdovka to nebude, kedze sa nemyna, diffoil by to tiez nemal byt, tipujem to na benzinovu trubicku/hadicku?! A prave mozno toto sposobuje vsetky problemy..
4)Skontrolovat rj klapiek alebo co to je.. ( dnešna rada mechanika u ktoreho som bol robit kompresiu..)
Ak niekoho este nieco ine napadne rad si to vypocujem
SurrendeR napísal:predpokladam ze mysli podavacie palivove cerpadlo.. odpoviem za teba.. daval jazdene a priznaky sa niak nezmenili.. robilo to aj predtym aj potom.. ked si teraz spominam, robilo mi taketo nieco aj moja 320i a mam taky dojem ze som to poriesil predajom auta
TheCarista napísal:Konecne mi niekto na nemeckom e36 fore poradil vceklu mudru vec, vdaka ktorej vyriesil problemy s otačkami. Unho to bola izolacia na cievkach ( part nr 3 ) vid foto. Cize sa na cievky urcite pozriem podrobnejsie a otestujeme/povymiename ich :)
compact napísal:hmm.. viem že asi jednu alebo 2 mam trošku prasknutu - rozčapenu na tom spodku ako sa nasúva na sviečky... ale nič ine som si nevšimol že by boli poškodené...tým to nebude, ked bolo moje auto ešte automat volnobeh bol ok, teraz otázka čo sa robilo s motorom, pridával sa spojkový pedál maximálne....
Blavák napísal:Podla mna je to 100% hlava!!!
Ale tvoja