... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
//MPower napísal:Keby ti nahodou este na 4 kolesa toho plasti dipu ostalo vramci dobrych vztahov by si mi ho mohol "posunut" aby som nemusel cakat 3 mesiace ako ty
riki18 napísal:Dalsiu update :)
Problemy sposobene po update softwaru v BMW, po 3 mesiacoch tapania a chodenia do BMW servisov D racing problem vyriesil!!! Najlepsie je ze BMW tvrdilo, downgrade softwaru nie je mozny. Ale je! Najskor sme sa rypali do prevodovky, ponukalo update, skusili a ten bol bez launch controlu tak ako mi to naflashovali v BMW ( ako mozu nechat takyto soft online nechapem). Po hladani a upravach softwaru na flashovanie sa Lubovi podarilo rozbehat downgrade a skusili sme dat verziu o ktore som vedel ze bola OK. Otestovali ale nicaspon LC isiel :). Nasledne po x hodinach sa hrania s PC a nastavovanim rozbehal soft so starsou databazou bmw updatov a dali sme do motorovej jednotky taku ktora bola taktiez funkcna z pred roka. A cuduj sa svete, vsetko ide ako kedysi.
Takze zaver? Ako je mozne ze jeden clovek ktory ma hobby upravy aut, aj na extremne (vid podpis) dokaze schovat BMW technikov na SK, v DE? Nehovoriac o importerovi ktory ani sa nedokazal vyjadrit k veci aj po urgenciach.
PS: Ak mate auto ktore je funkcne, nedavajte si robit update riadiacich jednotiek aby ste nedopadli ako ja. Auto bolo stavane na zabavu a miesto toho cele leto som chodil po servisoch aby mi opravili to co sami sposobili.
Velka vdaka Lubovi Celinovi aka D-Racing.
speedfred napísal:Troska to tu ozivim po rokoch. Ako to nakoniec dopadlo? Auto si predal,ci ho máš?