... všetko o BMW ...
Saru napísal:Pekne 525d uznavam, len ci necuvalo som nekontroloval.
Maco napísal:Inac ta 530xd je 2009 asi tak ako ja vrcholovy sprinter... Hlavneze ma CCC. Takze stale nebrat. Ak facelift tak jedine 10/08+.
Maco napísal:Saru? a aky vylozene hnusny a komicky interier ma predlift a lci v rozdieli? Kedze jediny rozdiel co tam je su inak ulozene madla na dverach a listy a a inak ulozena lsita s gombikmi vyhrevom. To hned meni situaciu![]()
![]()
![]()
![]()
160kw by som neriesil lebo jev starych rocnikoch. Ist do 170kw+. Ked sa bojis retaze daj si ju vymenit.
jurkyLE napísal:zaujimave ze to vin toho auta nerozlusti ani bmwarchive ani bimmerworks a ani bmwfans: WBANY71040CT72944
upir156 napísal:Sa viac posnaz.
Mishroom napísal:OT: mne sa normalne (v pripade, ze ide o auto bez paketu) e61 paci viac ako e60...
Je to divne?
Maco napísal:Saru? a aky vylozene hnusny a komicky interier ma predlift a lci v rozdieli? Kedze jediny rozdiel co tam je su inak ulozene madla na dverach a listy a a inak ulozena lsita s gombikmi vyhrevom. To hned meni situaciu![]()
![]()
![]()
![]()
160kw by som neriesil lebo jev starych rocnikoch. Ist do 170kw+. Ked sa bojis retaze daj si ju vymenit.
Mishroom napísal:OT: mne sa normalne (v pripade, ze ide o auto bez paketu) e61 paci viac ako e60...
Je to divne?
Saru napísal:
stara prevodovka sa od novsej prevodovky v E38 nezmenila (co je tusim viac nez 10 rokov) a poznam tu paku zo vsetkych tychto aut, viem (samozrejme z fora a skusenosti inych)