... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mitrovská Daniela napísal:Prosím o radu, včera som mala skúsenosť s BMW X3 - auto na vozovke samo zabrzdilo, motor išiel ďalej, no auto z ničoho nič zastalo na ceste a nechcelo pohnúť. Musela som znova naštartovať, zaradiť rýchlosť a auto pohlo, no pri rýchlosti nad 50 km/hod opäť bloklo brzdy, prudko zabrzdilo a opätovne som ostala stáť na ceste. Pri diagnostike mi povedali, že to bolo čidlo na kolese, a potrebujem prejsť 25 km pri nízkej rýchlosti a systém sa znova nastaví do pôvodného stavu. Mal už niekto takúto skúsenosť?
miso_525d napísal:nemala si nahodou otvorene dvere? ked mas otvorene dvere a chces sa pohnut, auto zaradi same P a nepohnes sa.
Mitrovská Daniela napísal:Pri diagnostike mi povedali, že to bolo čidlo na kolese, a potrebujem prejsť 25 km pri nízkej rýchlosti a systém sa znova nastaví do pôvodného stavu.
pelo napísal:
Ešte poprosíme názov servisu + meno servisáka, ktorý toto tvrdil.
Gorgi napísal:A co potom ? Posles mu libezbriif ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pelo napísal:
Skor by som uvital temu, kde by bol zoznam takychto "servisov" a "mechanikov" aby sa im ostatni vyhli.
Gorgi napísal:Keby si si dal trocha namahu a pouzil funkciu hladat, tak by si zistil ze uz tu taka tema existuje ...