... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
madxface
Auto: f34, e91
Kraj: Žilinský

Re: 320d E90

Štvrtok, 21. Januára 2016, 11:45

Asi by sme mali tiez vypracovat "čítaj skôr ako ideš pre svoje prvé BMW E90/91 320D", je to asi najcastejsie dopytovane auto tuto a furt sa opakujeme :D
Obrázok

kisnecek
Auto: E91, 2010
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 21. Januára 2016, 12:14

U mňa je starostlivosť : preventívna výmena. Čo mám aj v pláne. Áno, nie je to lacný špás, ale auto chcem a potrebujem využívať. Kladky, remenice aj vodnú pumpu som už vymenil, na rade je teraz reťaz. Nerád by som, aby mi to klaklo niekde na dialnici pri 130kmh..
Teda Tvoju poznámku Pítr beriem ako podpichnutie :wink: nie som fachman, ale chcem aby veci slúžili tak ako majú.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 21. Januára 2016, 13:09

kisnecek napísal:
U mňa je starostlivosť : preventívna výmena. Čo mám aj v pláne. Áno, nie je to lacný špás, ale auto chcem a potrebujem využívať. Kladky, remenice aj vodnú pumpu som už vymenil, na rade je teraz reťaz. Nerád by som, aby mi to klaklo niekde na dialnici pri 130kmh..
Teda Tvoju poznámku Pítr beriem ako podpichnutie :wink: nie som fachman, ale chcem aby veci slúžili tak ako majú.

tak to aj bolo myslene :)) ale uz chapem, ze si mieril na tu vymenu :) no take prasknutie bloku sa bohuzial nijako neda ovplyvnit, uz som sa stretol tak s 5autami s tymto problemom...takze nie je to az tak zriedkava vec (castejsie ako nasata klapka)

ked si zratame potencionalne riziko prasknutia bloku, k tomu priratame preventivnu vymenu retaze za ~1k, tak nam vyjde, ze je lepsie kupit 6 valec(pri vyssom najazde tiez riziko prasknutia retaze) alebo starsiu, ale spolahlivejsiu M47N2
alebo (a to nerad priznavam) inu znacku auta

adoado2
Autor témy
Auto: BMW F32 435i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 22. Januára 2016, 21:22

Ja som o problemoch s rozvodami vedel :D len som sa pytal ci nahodou v tejto rade nieje este iny problem :smile:
madxface napísal:
Asi by sme mali tiez vypracovat "čítaj skôr ako ideš pre svoje prvé BMW E90/91 320D", je to asi najcastejsie dopytovane auto tuto a furt sa opakujeme :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný