... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: E36 predaj auta 2 otázky

Pondelok, 28. Decembra 2015, 08:43

nejde ani tak o auto, ako o pristup niektorych ludi...fakt nad tym rozum zastava...ale karma je kurva :-({|=
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

R3Z0R
Autor témy
Auto: E36 318i

Pondelok, 28. Decembra 2015, 10:44

Veď stačil prístup len ako pozerali to auto. Chválili sedačky previezli sa, ukazoval som im papiere ani veľký technický ich nezaujímal ani vinko nepozreli, tak isto som mal všetky faktúry ani to nič jedine na čo sa chcel mrknuť aj to som asi 2krát povedal že som robil geometriu preto, že som menil čapy a silentbloky,tlmiče.... Ponúkal som im aj náhradný termostat ktorý som mal tiež nič. Potom išli peniaze vybrať a ako sa rútili naspať na tej audine tak som na takej ceste v živote nešiel tak rýchlo ta cesta je tak na 30 a on šiel minimálne 80.

Cabri
Auto: E60 525d M-paket
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 28. Decembra 2015, 13:23

Servus kašli sa na to ja ked som chcel vratit auto tak prve co som spravil som volal jeblemu Maďarovi ktory mi zatajil obrovské chyby nedohodol som sa o vrátení a to bolo na druhy deň tak som isiel na policiu ze co mam robit a oni ma z fleku poslali do P... Ze to je na súdnu cestu a na dlhé lakte ze sud by mohol mat vačšiu hodnotu ako auto samotné
AKTUÁLNE - BMW E60 525d M-packet
AKTUÁLNE- BMW E36 Cabrio
EX : BMW E39 525tds
EX : BMW E36 320i Vanos
EX : BMW E36 316i Compact
EX : VW vento 1.8

R3Z0R
Autor témy

Streda, 30. Decembra 2015, 16:35

Tak sa mi ozval chlap jej priateľ, že je auto u mechanika, mechanik ešte nič nerozobral ale povedal že to bude buď tesnenie pod hlavou alebo hlava valcou. Mi povedal že ak nechcem uhradiť náklady na opravu, môžte si prisť po auto alebo príde výzva právnika. Ja som mu povedal že neviem ako stým jazdil že jazdil stým mesiac a ozval sa po mesiaci.

Potom mi ešte ona volala že s právničkou hovorila že môže vrátiť auto do pol roka keď sa naskytne takáto chyba, že mi príde výzva domov

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Streda, 30. Decembra 2015, 16:40

jasne, vyzva pravnika, no posereme sa, uz ta chcu dostať do kuta aby si sa zložil, tak nech ti teda tu vyzvu pošle, ten pravnik, to jej povedz a dalej sa s nou nebav....prasknuta hlava alebo tesnenie po 22 dnoch nie je skryta zavada ale bezne opotrebenie, cize ti môzu fukať do zadku a mechanik u ktoreho to je ti môze fukat zaroven s nimi, k sudu bude potrebny odborny posudok od znalca, ktory si samozrejme zaplatia oni....ziaden strach :thumbup:

len tak ako perlička: posledne dva pripady co som mal ja, jeden, ze auto stratilo kompresiu ( cca po 2 mesiacoch i ked na dobe nezalezi ) a druhy ze nepresiel cez EK, asi katalyzator v p...i, ze chce vratit auto [-X
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

R3Z0R
Autor témy

Streda, 30. Decembra 2015, 16:47

Som jej povedal že dobre. Veď jasne ja som už kľudný, len ja som chcel zas poradiť že si myslím že to bude termostat alebo pumpa. A nevedel som sa vykoktať :D lebo som pravé bol na wapke autom a bol som zaskočený :D. Len bude ešte zaskočený ak to naozaj príde potom budem to musieť dáko riešiť a nie som v tom zbehlý

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Streda, 30. Decembra 2015, 17:05

ja co som predal lenochoda, tak chalan mi tiez takto volal, ze mu vyvrelo auto, ze mu vystrelil dekel a teplota v cervenom.. pozeram ze WTF? za 2 roky co to auto mam sa mi to nestalo.. tak som sa ho spytal ze ci daco robil... no ze len webasto dal dole... nah.. reku mas to fesi zavzdusnene, nech to poriadne odvzdusni a bude to ok.. a tak aj bolo..
len potom sa zacali kazit elektricke veci ako podsvietenie palubovky atd.. ABS atd.. no mal radost, ale nevratil mi ho, lebo vedel, ze by na to aj tak nemal narok, lebo ked som auto predaval, tak to kupoval s istymi chybami, a niektore chyby sa casom proste naskytnu..
takze tuto pani alebo slecne by som odporucil vymenit termostat a vodnu pumpu a poriadno to odvzdusnit a nechodit za skodovackymi mechanikmi, nech to dobre odvzdnusnia a bude mat pokoj..
a ak jej koli prehriatiu prdlo tesnenie alebo hlava, tak si to moze dat akurat tak sama opravit..

R3Z0R
Autor témy

Streda, 30. Decembra 2015, 18:22

Ved ja som jej chcel poradiť ved taka oprava je par €. Ale ona alebo jej priateľ že to budu riešiť sudnou cestou alebo vrátenie auta. Este že si mam prísť po auto veď mohli za tu dobu jazdiť hociako.

jurkyLE

Streda, 30. Decembra 2015, 18:32

nereaguj na to vôbec, cim viac budes s nimi rozpravat a slubovat, tym horsie pre teba, nech si teda najmu pravnika a poslu ti list, az ti dôjde, kludne sa na mna obrat cez PM :thumbup:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

R3Z0R
Autor témy

Streda, 30. Decembra 2015, 18:45

Dobre dik

Eduard Mraz
Auto: E 36 318i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 1. Januára 2016, 16:55

No ty kokos ja žasnem nad vychcanostou niektorych ludi to akože ked budeme chciet predať staršie auto tak im mám dať ešte 300 euri za odvoz keby im natom niečo nedajbože za mesiac odišlo? Lebo tiež mám e36 318i a zvažujem predaj má 300k km proste vybyvany sociál bez vybavy iba zaklad ale asi si ho necham zhnit na dvore. Neviem ako je to vtomto pripade zo zárukou na takom aute čítal som príspevky na autobazár.eu bolo tam čosi iba so skrytymi vadami ale bohvie ako stym novy majitel jazdil a kolko km na tom už odjazdil.Neviem čo si mal v kupno predajnej zmluve všetko ale stači že kupujúci bol oboznámený zo stavom vozidla vzhladom na svoj vek a to myslim stačí.Je tam o tom písané dosť,sa mi to nechcelo hladať. Prajem nech sa to dá do poriadku čo najskor a šťastny Novy rok.

PeterL

Nedeľa, 3. Januára 2016, 12:26

By som chcel vidiet skrytu vadu na 20rocnom aute.... Ved ak niekto take auto kupuje, musi si byt vedomy ze so zarukou alebo vratenim to bude tazke... Ked som kupoval moju 36-ku, predavajuci sa tiez bal aby mi vsetko povedal aby nic nezabudol a aby som mu potom auto nevratil.... Tak som mu povedal ze napisme do zmluvy ze sa vzdavam naroku na reklamaciu akejkolvek vady... Kukal jak puk, ze ci sa nebojim... Mne islo len o to ze karoseria je zachovala a nieje hrdzava, hlavne na kritickych miestach. Lahol som si na igelit co sme doniesli, pozrel a bol spokojny. Na takomto aute uz moze odist kedykolvek cokolvek a s tym treba ratat.... A toho pravnika sa neboj, kludne to ignoruj bude to len bububu. Ziadny normalny pravnik s tym na sud nepojde

evulik82
Auto: BMW x5
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 4. Januára 2016, 15:18

...
Naposledy upravil/-a evulik82 v Pondelok, 4. Januára 2016, 16:20, upravené celkom 1 krát.

jurkyLE

Pondelok, 4. Januára 2016, 15:32

neviem kto ste evulika preco tu citujete obciansky zakonnik takymto spôsob, ale: v dobe predaja kupy auto bolo OK, voda nevrela, vsetko bolo v poriadku, cize predavajuci nic nezatajil, porucha nastala po 20 dnoch uzivania vozidla novym majitelom, cize vasa citacia sa tohto pripadu netyka, zaroven vam chcem dať na vedomie, ze tak isto stocene kilometre nie su skryta zavada, ak o nich predavajuci nevedel...v dnesnej dobe si nieje problem kilometre overiť, pripadne zajst do servisu na obhliadku auta v case kupy....a to sa bavime o aute za par eur, ktore ma xy rokov a xy kilometrov, co kazdy sudny znalec zhodnoti ako automobil po zivotnosti, tak isto aj vyrobca toho ktoreho vozidla potvrdí ze vsetky komponenty v aute s takym najazdom a vekom su davno za zenitom...prajem pekny den.
P.S.: a nejake pisomne vyjadrenie z autoservisu je uplne irelevantne a nedôveryhodne pre sud, na to sluzi sudnoznalecky posudok, nie papier od kamoša Fera, majitela servisu, ktory mi ho za tri piva v krčme vypíše a opečiatkuje ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Razor - nedaj sa zastrašiť!!!

este dodam, ze kupujuci ked kupoval auto, tak svojim podpisom na zmluve potvrdil, ze absolvoval obhliadku auta, skusobnu jazdu a tym padom bolo vsetko OK, svojim podpisom kupujuci prebera zodpovednosť za technicky stav vozidla!!!
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

zajox
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 11. Januára 2016, 18:10

sa vobec cudujem ze si jej navrhol pomoc

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní