... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
R3Z0R
Autor témy
Auto: E36 318i
Kraj: Banskobystrický

E36 predaj auta 2 otázky

Sobota, 26. Decembra 2015, 15:58

Chcem sa spýtať už je to 22dní čo som predal auto a teraz mi volala ženska že sa jej auto prehrieva(vyviera voda) a že jej nekúri mne sa to stalo raz keď mi odišiel chladič.

1. Má právo ešte žiadať na opravu prípade vrátenie auta po 22dnoch ?
2. Chcem sa spýtať, čo to môže spôsobovať prehrievanie, ja si myslím že mohol ostal vysieť zavretý termostat ktorý sa mi vtedy vodný kamen dostal čo mám v príbehu. A ešte vraví že sa jej stráca voda

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Re: E36 predaj auta 2 otázky

Sobota, 26. Decembra 2015, 16:03

nema pravo na nic, vôbec sa s nou nebav, to uz kde sme v pitchi boha, keby sa jej to stalo aj po ceste domov po predaji, ty uz s tym, nic nemas :roll: ](*,) Ludia su kurvy vychcane, kupia stary crep a chceli by neviem co, este aj dozivotny servis zadara, nenechaj sa obalamutiť [-(
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

R3Z0R
Autor témy

Sobota, 26. Decembra 2015, 16:35

Volal som snou som jej ponukol nech ho dovezie a že dám to pozrieť mechanikovi. Povedala že sa na tom nedá isť. Tak vravele že to dá do servisu, som jej povedal že chcem byť pri tom kým začnú robiť.

Takže mám na to úplne srať? Nemôže mi nič?

Lebo spomínal som všetko čo som na aute robil aj čo sa stalo takže podla zmluvy som nič nezamlčal o čom som vedel

jurkyLE

Sobota, 26. Decembra 2015, 16:39

nebud chuj, jeb na to, uz len ze si sa jej ponukol, tak si spravil chybu, lebo tym si si vlastne uznal ze auto nebolo OK, bacha na to co do telefonu povies, moze si ta aj nahravat, najlepsie je nekomunikovať, nech to da na nalyzu, vypracovať odborny posudok a ked sa dokaze, ze to bola skryta vada, tak to môze od teba vymahat sudnou cestou
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

TheCarista
Auto: 540i G31
Kraj: Bratislavský

Sobota, 26. Decembra 2015, 20:38

Ser na nu :D to kde sme dpc..kupi stare auto a caka ze bude chodit 5 rokov bez investicii a poruch?!

sineDko

Sobota, 26. Decembra 2015, 20:56

tu je to zena a na fb chlap. to si zmenil naschval aby niekto nespoznal ze ide o tu istu situaciu? :mrgreen:

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 26. Decembra 2015, 21:09

Ja som nedavno predaval auto a po ceste naspät mi volal že mu tecie olej na cely motor, vnutri samy smrad. Odislo servo (cista nahoda) a tieklo, ponukol som mu nech to da spravit a zaplatim mu peniaze na ucet za opravu. Neskor som sa dozvedel že si zohnal spodruky pouzite servo vymenil a ani neziadal peniaze odomna.

Tym som chcel povedat ze ked clovek sa sprava ferovo aj ten kupujuci bude ferovy (resp. može byt).

Ja by som jej ponukol že nech to prinesie a pozries sa jej na ten termostat a vymenis. Ked nebude chciet prist, tak až potom sa na to vysrat. Ty si ponukol pomoc!
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 26. Decembra 2015, 21:37

a co keby ste vy kupili auto a stalo by sa vam to po ceste domov? auto nefunkcne a peniaze tiez? tiez by ste si povedali a seriem na predavajuceho je to moja vina ze som to auto kupil??....zaujimave ze ked tu je sekcia neseriozny predajcovia a toto sa stane tak predajca je svina a bla bla ze vsetko zatajil :mrgreen: vsetko zalezi od toho co je v kupno-predajnej zmluve :)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

R3Z0R
Autor témy

Nedeľa, 27. Decembra 2015, 00:19

Tak nestalo sa jej to po ceste domov to by som bral, ale proste 22dní po neviem ako to jazdila a podobne. 16 októbra som menil kvapalinu, odvzdušnil motor,... proste keď som robil ten termostat. Po ďalšie ponúkol som že sa na to pozriem nech príde prípade to dám svojmu mechanikovi, odmietla. Povedala že je auto nepojazdné že za 2 min vyvrie voda. Potom som chcel že ak to pôjde do servisu chcem byť pri tom. Ale neviem teraz čo vôbec, zas nechcem byť chuj.

Dal som to tak pre zmenu podstate to je jedno lebo volal som aj z jej priateľom a tak to je jedno o koho ide zas :)

To je ako máme Forda a najazdím xx KM za 1mesiac a odídu vstreky tak nemôže predsa za to predávajúci, čo to auto vlastnil tá závada sa vôbec nemusí prejaviť kým to auto mal.
Prílohy
Untitled-1.jpg

sineDko

Nedeľa, 27. Decembra 2015, 00:33

johnyfly1 napísal:
a co keby ste vy kupili auto a stalo by sa vam to po ceste domov? auto nefunkcne a peniaze tiez? tiez by ste si povedali a seriem na predavajuceho je to moja vina ze som to auto kupil??....zaujimave ze ked tu je sekcia neseriozny predajcovia a toto sa stane tak predajca je svina a bla bla ze vsetko zatajil :mrgreen: vsetko zalezi od toho co je v kupno-predajnej zmluve :)

ano povedal by som si ze seriem na predavajuceho. nikdy ma ani nenapadlo mu volat a vyplakavat. a to som kupil aj take ze za par dni fukalo do vody [-(

jurkyLE

Nedeľa, 27. Decembra 2015, 09:37

johnyfly1 napísal:

no akoze ked chces, hraj sa na samaritana, kupujuci nema ziadne zakonne pravo na takuto reklamaciu a uz vôbec ziadne pravo ti volať alebo otazovat ta a uz vôbec nie po 22 dnoch, nema na to pravo ani pri vyjazde napr. z autobazaru po kupe ](*,)
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

camai
Auto: BMW E36 328i, 325TDS
Kraj: Košický

Nedeľa, 27. Decembra 2015, 18:02

Ja som kupil auto. Prisiel 300km domov zamkol a auto neslo odomknut. Zamknute na doublelock a kluce do dveri nepasovali(pri kupe ma vobec nenapadlo vyskusat).. Takze predna siba musela na pakovisku von aby som sa dostal do auta kedze mi to nikto nevedel otvorit.. Ukazalo sa ze bolo fusersky namontovane dialkove.. A co som mal ist 300km nazad plakat ze chcem aspon sibu a kluce? :D

dethXtreme
Auto: e36 323i

Nedeľa, 27. Decembra 2015, 18:31

nema cenu to riesit...ja som kupil auto priamo tu od klubaka, ktory cely cas tvrdil aky je to pre neho milacik, ako bolo o neho starane a v akom je to dobrom stave ( pri obhiadke mi nedovolil ani sa len previezt na tom... ](*,) ](*,) a z ceny nespustil ani euro...charakter)...ked som sa doma v aute zacal viac vrtat prisiel som na to ze to ani z daleka nie je tak ako tvrdil a ze som sa nechal celkom pekne ojebat...na SS prestal reagovat a tvaril sa, ze o nicom nevie...ludia su proste svine a ojebavaju kde mozu...o to viac to nasere ked je to niekto z klubu.. :-# :-#

o tvojom aute viem ze bolo v dobrom stave a to ze sa po 22 dnoch daco stalo uz nie je tvoja chyba :thumbup:

len tolko k tejto problematike odomna :D...
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

R3Z0R
Autor témy

Nedeľa, 27. Decembra 2015, 18:41

veď vieš že som sa o to staral :D vtedy bol problém stým chladičom čo príruba bola KO ale tak kúpil sa druhý a bolo všetko v poriadku.

Veď ak mi bude zajtra volať poviem nech si to dá na svoje náklady opraviť, ja stým nič nemám keby sa to stalo na testovacej jazde nepoviem nič ale ozvali ste sa mi o 3týždne. Pri kúpe ste si mali uvedomiť že kupujete 18ročné auto a nie nové auto. Cena bola adekvátna k stavu a veku vozidla. Niečo v tom zmysle chcem povedať :D

klapka
Auto: e92 + cuker e34 :D

Nedeľa, 27. Decembra 2015, 23:09

bude drbnuta len vodna pumpa ...

dethXtreme to je normalne na tomto klube vsetky auta su tu ako lusk \ ale par je snad dobrych \

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní