Zdravim chalani kedze 5kove vlakno je viac sledovane a tiez je to vlastne o tom istom ako v e60 tak to upnem tu ..
chcem sa vas spytat neviete preco mi prestal svietit jeden angle eyes kruzok vnutorny ? vsetke svietia okrem toho jedneho vnutorneho pri mriezkach .. je to ziarovkou ? alebo to by mi nesvietila cela jedna strana AE keby to bolo ziarovkou ? ziarovky su original ziadne Led ... kde moze byt chyba ..... nemal stym niekto uz problem lebo nic take nemozem najst .. A taktiez este sa chcem spytat aj na rosenie svetiel ci sa niekto stym nestretol.Rosi sa mi aj prave aj lave .. nejaka rada vymenit nejake tesnenie alebo daco .. aj prave aj lave sa rosi ked prsi vid foto alebo ako sa toho zbavit svetla su cele nove.. tak nechapem preco je tam ta vlhkost zase .. foto prikladam ..
Jeto divné je tam jedna žárovka, ale světlo rozptyluje vlákno. Pozri se na žárovku a zkus je zaměnit jestli to bude dělat i na druhé straně tak žárovka, ale pochybuju. Je dobře usazená? Stím rosení jsem měl taky problém, v létě byl pařák tak jsem jezdil bez krytu a i fenem vysoušel co nejvíc a už se mi to nedělá. Ty budeš muset světla výtahnout a pořádně vysušit i na radiátoru.
tak toto je veru velmi divne :-O lebo tie obidva kruzky svietia z jednej ziarovky, a ked si dobre pamatam tak prave v tom mensom je ta ziarovka, resp. na tej strane, takze ta zvykne silnejsie svietit..