Presne tak. Na ukazovatel stavu paliva je tu rozpísaná téma a neviem, či niekto tomu naozaj rozumie ako to vlastne meria. Má to vlastný rozum

. Ja som si napr všimol, že ráno keď naštartujem, tak mi ukazuje menej a po pár km sa to o čosi dvihne. Druhý poznatok: keď jazdím svižnejšie, tak mi začne ukazovať menej...akokeby to predpokladalo, že budem mínať viac nafty a už dopredu ukázalo menej, naopak keď sa vrátim k jazde na spotrebičku, ukáže viav. Je tam okolo toho veda.
Každopádne to neukazuje real-time stav, ale podľa mňa to prepočítava v určitých intervaloch nejaký priemer nameraný z plavákov v nádrži. Viac krát sa mi stalo, že som v skrytom menu mal podľa plavákov napr 40l (9/31/40) - to je real-time hodnota, ale celkovo mi nádrž ukazovala napr len 37l.
Ak by som bol ja na tvojom mieste a opakovalo by sa to, tak by som možno tak skúsil prestreknúť kontakty na plavákoch. Potom by som si zapol skryté menu, zapol stav nádrže jednotlivo (Lava/Prava/Dokopy), odstrojiť dekel čerpadla (spolujazdcova strana) a skúsiť hýbať plavákom či sa mení hodnota. V tvare (Lava/Prava/Dokopy) sa musí hodnota "Prava" zmeniť okamžite pri pohybe plaváku. To isté potom aj na vodičovej strane. Pri tom si vlastne aj odkontroluješ, sa plaváky hýbu ľahko, či niečo nedrhne. A ak všetko ok, tak potom neviem

.