... všetko o BMW ...
R3Z0R napísal:dá sa ale väčšina je xd alebo automat, ono sa nájdu pekné 320D ale pýtajú za to 5000€ čo je podľa mňa kus mimo za 12-15ročné auto, pri tom človek to príde pozrieť a nevyzerá to tak ako na foto, alebo potom sa pýtam či auto nikdy nebolo búrane a on povie že nie pozriem na KO a auto pomaly totálka podľa grafu, alebo to dám na diagnostiku a vyhodí mi to dosť chýb, tak idem proste het. Už ma to ani nebaví chodiť pozerať
lebo viem že to nebude ono.
sandrito napísal:Je to veľa, ale je to bmw a tie si drzia cenu lebo je to aj fajn vozenie. Uvedom si, že po tých rokoch dobré kusy si ľudia šperkujú a držia a tie šroty kolujú kolem dokola s meniacimi sa majiteľmi, cenami a kilometrami. Musíš sa s tým zmieriť, že nikto ti nepredá vyservisovanú, peknú e46 lacno, za pár šupov kúpiš stále len kýbel....Buď kúpiš a budeš sa voziť na e46, alebo budeš len zhaňať a pozerať....Nadobúdam pocit, že pre teba by bolo riešením kúpa octávie....z AAAAuto....
R3Z0R napísal:Tak nehľadám dáky cukor, dáke chybičky to môže maťale keď proste ideš pozrieť dáke auto ďalej a auto má rozbitý späťak, nemá to žiadnu výbavu iba el okná (z toho 2 nejdú a 2 za chvíľu tiež nepôjdu ale to by som neriešil to sa dá ľahko vymeniť ale tiež to niečo stojí), tempomat a multifunkčný volant, nesedí zadný nárazník, pýtam sa čo na tom robil že kompletný servis" nakoniec som sa dozvedel že robil len výmenu oleja, aj to nemá zdokladované, napríklad keď ja som predával auto mal som pri sebe všetky faktúry, sice ženu to absolútne nezaujímalo. Jej sa auto páčilo sadla previezli sme sa, páčilo sa jej a bolo predané ani VIN neskontrolovala nič proste. Ale keby som bol ja kupcom tak som celý Happy že má predajca od všetkého papiere. Ale oni proste pýtajú za to také peniaze a nemajú žiadne doklady čo na tom porobili a na Slovo predajcu sa nedá spoľahnúť vždy. Napríklad Ford mondeo som kúpil od klubáka príbeh za 3roky mal cez 120strá a všetko čo na tom robil je tam, tak som ani nezjednával cenu som sa spýtal koľko za to on že toľko a ja že za koľko pridá letné gumy a bral som aj tie a bolo. Nemám problém zaplatiť aj viac ale vtedy očakávam niečo viac proste, nie ľudia sú neochotný pri predaji auta niektorý dokonca že prečo ich vôbec otravujem a pri tom oni chcú predať auto.
Napríklad tomuto by som aj zavolal a šiel pozrieť
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-%28 ... 92852.html
Ale keď tam vidím auto porobené a hneď prvé subwoofer tak ani nemám chuť volať. Keby napísal že robil podvozok,.... Potom tie svetlá Depo či čo to tam mám, fólie pod svetlami,...
Preto hľadám BMW že je to dobré vozenie. A zatiaľ sa mi v ničom tak dobre nesedelo, výnimkou sú vyššie triedy aut na ktoré nemám
sandrito napísal:Len tak letmo k tomu autu....Dal by som pozor či to nebolo s predu búrane, lebo ma to xenon aspon podľa svetlometov, ale odstrek svetiel je prelepený tou nevzhľadnou fóliou ak tam vobec je, na kufri vzadu ako je hrana kufra to je hrdza tam ten flak či čo to je???? A tie strieborne mriežky pri hmlovkách su na grc...
Mr_Boomer napísal:Niekto nejake info o tomto aute ?. http://auto.bazos.sk/inzerat/54469893/B ... -PRINS.php
minco napísal:keď pozerám SK limity na cenu e46... že 4000 eur v top výbave. Ja som si bol v DE zobrať a stála 5300, sa zobuďte, riadnu 46 nekúpite za 4000![]()