... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
patres napísal:Ak sa ti chce sparv kvalitnu fotku zozadu to sbw. aby sme videli ako to tam presne je.
patres napísal:Dalej pokial riesis subik v aute nezabudni na kapacitor, inak ti baterka za chvilu povie ahoj a necha ta niekde pred podnikom kde si ukazoval svoju hudbu.
.
myroslav napísal:
juuuj tak to Ti musim oponovat Patres,
ak by toto bola pravda, tak uz by som asi tretiu baterku kupoval a mimochodom kapacitor nedodava ziadnu stavu,
ja mam v aute este origo baterku od vyroby (auto ma 4 roky) a mam na nu napojene 2 zosiky a nikdy som nepocitoval, zeby nestihala baterka a aj keby som chcel napojit nejaky 3000W zosik, ajtak by som tam kapacitor nedal, ale iba pridavnu baterku....
....kapacitor je pekna šuľka pre "tunnerov", ktora dokonca aj akesi cisielka ukazuje, inac nema ziadnu inu funkciu...
Ico2311 napísal:
Takto sa to neda,lebo na woofri nieje tiez oznacenie a tie cupliky su rovnake. Cize teraz ked to zapojim takto bude mi robit aj ta frekvencia nieco myslim ked to prepnem na NOR, alebo REV, len neviem kde to mam mat zapnute....
Ico2311 napísal:
Takto sa to neda,lebo na woofri nieje tiez oznacenie a tie cupliky su rovnake. Cize teraz ked to zapojim takto bude mi robit aj ta frekvencia nieco myslim ked to prepnem na NOR, alebo REV, len neviem kde to mam mat zapnute....
TT-SIMIK napísal:
Skratka NOR(normal) a REV(reverse-obrátený)......daj to na normal....vtedy ti basák búcha smerom von(kmitá)...ak dáš reverse,tak ho nebude laicky povedané vytláčať,ale bude ho vtahovať..vtedy hrá v klasickeju ozvučnici zvyčajne slabší bas,ak by si dal REV.........je to klasické prefázovanie......používa sa napr. keď montuješ basák na zadnu sedačku magnetom von(určite si to videl v showcarsoch, keď trčia vyľké magnety do kabíny auta).....
Ico2311 napísal:...Inak remove kabel je fialovo biely ,moze byt?Lebo len pri tom mi zapina woofer....
PetoK napísal:
No, môže byť ale lepšie by bolo zapojiť to na pin 16. Ten fial/biely kábel je prívod od spínačky +R, problém je že sa rádio zapne trochu neskôr ako zosík v SW a môže lupnúť v repro SW kvoli prechodným javom pri zapínaní rádia...
Ico2311 napísal:Pani ,potrebujem pomoc Jedna sa o stale ten istý woofer aký je uvedený hore ... Ked tomu "opriem" , tak ako keby woofer nebolo pocut a prehlucovali ho repraky ,ked to ide tichsie tak woofer pocut ale musi to byt potichu ... Dalo by sa to dako vyriesit,ze by sa pri tomto zapojeni,obysli zadne repro(od ktorych su tahane kable cez konvertor do woofera)?Dalej by som sa chcel spytat,ci by sa nedal dako napojit plusovy kabel od woofra nie priamo na bat. ale na koncovku radia.(lebo mi trci kabel cez dvere a chcel by som ho dako skryt). Dakujem ...
Ico2311 napísal:Zdravim.Potreboval by som pomoc.Mam zapojeny woofer Pioneer TS-WX205 vsetko fachci ako ma,ale az na jednu vec ... Ked tomu opriem tak mi nechce hrat poriadne da bas a ako keby ho vyplo a zaplo znovu, alebo buchne az kazdy druhy bas.Su tam vzadu aj nastavenia, napr. PHASE sa da prepnut na NOR. a REV. (neviem co to znamena.)Dalej je tam ze FREKVENCI a to sa da nastavit od 50 do 125, tiez aj toto ked nastavujem nepocut rozdiel ako pri PHASE. Zapojene je to tak,ze od baterky mam POWER kabel cez poistku 10V , REM je na pluse spojeny tiez cez poistku, uzemnenie je na kostre svetiel vzadu.Cinze su vo woofre a druhe konce odstrihnute a priletovane na zadne repro.Myslel som ze to bude preto lebo su na zadne repro ale nie mal som ho zapojeny pred tym na druhom aute a robilo to iste a cinze boli v radiu.
DAKUJEM.
PeqpeK napísal:inak ty mas poistku 10V?
tak to si zabil...
keby si nahodou mal tu poistku aj na prud a nie na napatiea nahodou by to bolo 10A...tak to je kurva malo
a preco si preboha daval poistku aj na REM?
davno ti nezhorelo auto ze? :)