... všetko o BMW ...

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) pozeram motor suchy, pod motorom je kryt, mozno na kryte sa to vysusi alebo co, neviem fakt.. ked niekto vie kde mozem skumat na ktorych miestach okolo motora tak prijimam rady..
 pozeram motor suchy, pod motorom je kryt, mozno na kryte sa to vysusi alebo co, neviem fakt.. ked niekto vie kde mozem skumat na ktorych miestach okolo motora tak prijimam rady..
 ale upravene to je so snapseed appkou, v ifone to vyzera popici, na monitore o horsie no, ale neviem to uz vratit
 ale upravene to je so snapseed appkou, v ifone to vyzera popici, na monitore o horsie no, ale neviem to uz vratit 

) tak to by si mal vidieť mláčku pod autom alebo niečo
 ) tak to by si mal vidieť mláčku pod autom alebo niečo

Tá 650i to musí ísť jak je*nuté
  Tá 650i to musí ísť jak je*nuté   želám veľa šťastných km
 želám veľa šťastných km 
  takze sa tesim ze je to porobene, este by s tym trebalo na geometriu volakedy vybehnut, ale konecne ide auto za volantom
 takze sa tesim ze je to porobene, este by s tym trebalo na geometriu volakedy vybehnut, ale konecne ide auto za volantom  
  dobre ze mi to neudrelo do oci, ked som otvoril kapotu
 dobre ze mi to neudrelo do oci, ked som otvoril kapotu  lebo praskla mi vent pipe, hadicka co spaja vrch chladica s expanzkou, a tie kraje hadicky kde je spojena s kolenami gumennymi su take krehke uz, ze ked som s tym isiel robit, tak som to ulomil uplne.. tak sme ju skratili, zatial to drzi, ale uz mam doma fungel novu celu z bmw (40€ stala aj s tymi dvoma kolenami gumovymi, na jednom z nich je dokonca konektor plastovy, takze dopohody cena), tak ked bude cas, tak to vymenim..
 lebo praskla mi vent pipe, hadicka co spaja vrch chladica s expanzkou, a tie kraje hadicky kde je spojena s kolenami gumennymi su take krehke uz, ze ked som s tym isiel robit, tak som to ulomil uplne.. tak sme ju skratili, zatial to drzi, ale uz mam doma fungel novu celu z bmw (40€ stala aj s tymi dvoma kolenami gumovymi, na jednom z nich je dokonca konektor plastovy, takze dopohody cena), tak ked bude cas, tak to vymenim.. dnes som sa dostal k jednemu fakt mega odbornikovi na elektriku v bavorakoch, v dunajskej strede, a klobuk dolu, chlapik je top
 dnes som sa dostal k jednemu fakt mega odbornikovi na elektriku v bavorakoch, v dunajskej strede, a klobuk dolu, chlapik je top   zacalo to tak ze vybral cdcka z mechanik v radiu, lebo aj to zevraj zvykne problemy robit. potom bluetooth modul, odpojil ho a premostil optiku, ale stale nic.. tak sme nejak horko tazko okolo tej plynovej bomby vymontovali harman zosik z kufra, kedze sa na diagnostike nehlasil, zistili sme ze nesvieti ale len pomaly blika, takze nedobre volaco.. tak isiel dalej a odpojil wechsler.. zistili sme ale, ze so vsetkymi tymi vecami sa uz niekto jebal, co ma sere najviac, lebo kokotizmus, na wechsleri niesu predne dvierka, na BT module chybala nejaka krytka a podobne veci.. odjebat hlavy, preco to nespravili poriadne kurva, sak to neni fabia za 1000€
 zacalo to tak ze vybral cdcka z mechanik v radiu, lebo aj to zevraj zvykne problemy robit. potom bluetooth modul, odpojil ho a premostil optiku, ale stale nic.. tak sme nejak horko tazko okolo tej plynovej bomby vymontovali harman zosik z kufra, kedze sa na diagnostike nehlasil, zistili sme ze nesvieti ale len pomaly blika, takze nedobre volaco.. tak isiel dalej a odpojil wechsler.. zistili sme ale, ze so vsetkymi tymi vecami sa uz niekto jebal, co ma sere najviac, lebo kokotizmus, na wechsleri niesu predne dvierka, na BT module chybala nejaka krytka a podobne veci.. odjebat hlavy, preco to nespravili poriadne kurva, sak to neni fabia za 1000€  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) no ale k veci, vybral wechsler, a optika bola strasne strasne slaba, ledva tam bolo vidiet nejake svetlo, tak hodil taky trik, ze bluetooth modul odpojil kompletne od toho rozdelovaca, nejak to tam prejumproval, tym padom skratil trasu ktoru musi optika ist, a zrazu sa nam to rozbehlo
 no ale k veci, vybral wechsler, a optika bola strasne strasne slaba, ledva tam bolo vidiet nejake svetlo, tak hodil taky trik, ze bluetooth modul odpojil kompletne od toho rozdelovaca, nejak to tam prejumproval, tym padom skratil trasu ktoru musi optika ist, a zrazu sa nam to rozbehlo   

jeden zadrhel tam bol, ked prekodovaval zosik, tak to zdochlo az do restartu, ale druhykrat to uz islo jak malo, aj s kodovanim. takze uvidime, je mozne ze aj radio je vpici, alebo odchadza, kazdopadne tam bolo dost problemov s tym idrivom celkovo, a ludia co sa s tym jebali sa do toho nemali ani pustat, netusim v ktorom bmw to bolo servisovane a ci to riesili tam, ale toto je na hlavu fakt. lebo ten problem tam bol zjavne uz dost dlho..
  jeden zadrhel tam bol, ked prekodovaval zosik, tak to zdochlo az do restartu, ale druhykrat to uz islo jak malo, aj s kodovanim. takze uvidime, je mozne ze aj radio je vpici, alebo odchadza, kazdopadne tam bolo dost problemov s tym idrivom celkovo, a ludia co sa s tym jebali sa do toho nemali ani pustat, netusim v ktorom bmw to bolo servisovane a ci to riesili tam, ale toto je na hlavu fakt. lebo ten problem tam bol zjavne uz dost dlho.. tak teraz ked je tma stale, si to budem vychutnavat :-)
 tak teraz ked je tma stale, si to budem vychutnavat :-) 
Fuxxo napísal:dnes som sa dostal k jednemu fakt mega odbornikovi na elektriku v bavorakoch, v dunajskej strede, a klobuk dolu, chlapik je top