Streda, 7. Októbra 2015, 00:22
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám BMW 530 3.0l diesel, ročník 2004 a po dlhšej jazde,cca 60km alebo hodina jazdy, mi computer vyhadzuje transmission fault(viď foto), prevodovka prestane radiť, zníži sa akcelerácia a musím ísť max 50-60 km/hod,pri vyššej rýchlosti vytáča motor...po odstavení auta,akoby keď vychladne, opäť šľape ako hodinky, keď sa vymažú chyby,tak sa nič ani nerozsvieti,až zasa po dlhšej jazde. Čiže vždy, keď ide auto k mechanikovi,tvári sa, akoby bolo všetko v poriadku... už som vymenil batériu aj alternátor a začínam byť zúfalí...auto bolo už asi 6x v servise(v troch) a nevedia odhaliť chybu, len typuju,že by to mohla byť prevodovka alebo veľká poistkova skriňa...sám si neviem rady, tak ak ste sa s tým už niekto stretli,alebo viete v čom by mohol byť pes zakopaný,pomôžte, už nevládzem....
[/quote="TT-SIMIK"]Konecne niekto kto vie o com hovori....ja som tych regulatorov vymenil uz dost,dokonca vo firmach na masine ukazovalo alternatori v poriadku,ale v aute bum a prepetie a iba raz denne vedsinou rano prva jazda,start!!!!Takze ver ze vieme o com tocime:-))))Ja robim elektriku na bmw uz nejaky piatok tiez:-))
[/quote]
-
Prílohy
-

- Toto je moja nočná mora