... všetko o BMW ...
juro.bmw.e60 napísal:Tak dik za pomoc velmi mi toto preferovane forum pomohlo.. :-/
juro.bmw.e60 napísal:Je to divne ale nie.. Iba vraj nejaky tlak oleja ci co ze by to mohol byt hydromenic ale takato odpoved mne nestaci potrebujem niekoho kto pracuje s BMW ckami.. Volal som aj priamo do BMW servis v NR ale len za diagnostiku s vymazanim adaptacnych hodnot prevodovky chcu 100€ co sa mi zda dost prehnane.. Keby mi niekto vie povedat ze to je isto hydromenicom tak nevaham uz som nasiel aj firmu co by to zrepasovala ale to sa mi zdaju uponahlane zaveri kedze tam dokopi hovno videl.
juro.bmw.e60 napísal:No dnes som bol na dalsej diagnostike a bolo tam spusta nezmyselnych chyb ale jedna podstatna.. Prepätie!! Prevodovka je vraj v dobrej kondicii mechanik sa bol aj odviest aj diagnostika tomu tak nasvecuje ale chybou je vraj vyzsie napetie a niekedy zaznamenalo az 16,8V kedy mi vzdy zlihal system.. Je mozne vraj lebo do auta bola vlozena nova bateria pred mesiacom ktora ma vyzsiu kapacitu a nebolo to nakodovane mam to dat prekodovat na 100vku aku mam teraz a potom sa uvidi pripadne vyhladat elektrikara ci nedava alyernator viac ako ma alebo nieco podobne.. Dufam ze to je len tym teda a nemusim rozoberat prevodovku.. :)