... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
xH4wK napísal:Mne napadlo.. teraz ked je chladnejsie a nebol som dlhsiu jazdu tak to nerobi ani mne.. nebude to nahodou nieco s chladenim ? Ventilator v predu alebo vodna pumpa alebo uz neviemmne sa inak zda ze motor na volnobehu vibruje viac ako predtym.. je mozne ze je nieco so silentblokmi ? Ja sa uz stracam v tomto probleme
pejo napísal:Tak chalani, mam update. U mna to boli na 90% vstreky. museli byt dobre zanesene, lebo na studeno to uz robilo pri kazdom starte, auto bolo roztrasene, nekludne a vibrovalo jak traktor.
Simik pri vymene oleja kontroloval vstreky cez diagnostiku a vsetky hodnoty v norme, vravi ze vstreky su v poriadku.
nedalo mi to vsak a hladal som po internete, youtube atd.. a nasiel som video, kde to chlapikovi robilo presne tak ako mne, mal rovnake auto, rok aj mesiac a ze vstreky.
Vravim si, no pekne... Tym ze to robilo iba rano a vzdy po par minutach prestalo a potom bezproblemov, vravim si ze to zatial take strasne hadam nie je a kupil som pred cestou BA-BB cistic vstrekov a pridal ho do plnej nadrze.
Na druhy den, cuduj sa svete, vonku tri stupne, chladno a vlhko a auto ani len naznak klepotu. odvtedy presli tri startovacie rana a stale bezproblemov.
Motor sa skludnil, na studeno tak nevibruje, otacky klesli hned po studenom starte a po pridani napr na dialnici auto prestalo vibrovat a pekne zrychluje.
Mozno to niekomu pomoze, no mne celkom odlahlo. Uvidim ako sa to bude spravat dalej, pridam to este aspon do dvojch nadrzi a potom do kazdej druhej, tretej.
TT-SIMIK napísal:Tak to je fajn....Len treba podotknut ze som ti pozeral korekcie za tepla -skoro plne zohriaty motor a tie su vzdy ine ako za studena a to som ti aj hovoril,ze muselo by auto zostat aby som to pohol pozriet rano studene,vtedy by mohla byt urcite korekcia na vstrekoch ina,kedze ten klepot sposoboval vstrek....Ale je super ze sa to dalo tak jednoducho vyriesit a ze uz neklepe:-))Napis nazov pripravku:-)))
TT-SIMIK napísal:Kazde auto iny pripad.....jemu to skorej poriadne klepalo na videu to znelo ako keby klepala kluka.....nastartue to bol len niektory zo vstrekov....
pejo napísal:kupil som toto na Shellke, nemal som cas to objednavat z netu. Stalo to na pumpe cca 8,50€
Objednal som si vsak vcera do zasoby 3ks tohto: http://www.motorove-oleje.sk/cistic-die ... ine-300ml/
ale precistenie sposobil ten prvy pripravok STP.
xH4wK napísal:A pomohlo to s drncanim ?