... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
pejo napísal:Pripajam video svojho. Dnes rano to pekne drncalo. Cca 2:30 to drncanie prestane. Je to priamo zavisle od otacok. Na volnobehu to nerobi a takisto ani ked auto stoji. Iba v zabere. Zaroven to vsak nerobi vzdy, ale co som odsledoval, tak po razantnejsom ochladeni a vzdy iba pri prvom starte. Dalsie starty v danom dni su uz v pohode. Neviem co s tym, pretoze vzdy ked som dosiel za clovekom ktory sa mi na to mal pozriet, tak to samozrejme nerobilo.
//edit: este by som dodal, ze nepocitujem ziadnu stratu vykonu, auto taha dobre od nizkych otacok. Palubovka nehlasi ziadne chyby. Turbo nepiska, z vyfuku nejde ziadny dym. Na aute su vymenene komplet rozvody v BMW v aprili (tento zvuk sa objavil parkrat v zime este pred vymenou rozvodov - pripisoval som nizkym teplotam, potom to na dlho zmizlo). Auto ma krasnu spotrebu, cca 5,8 na dialnici. Okresky okolo 5. Od decembra kedy som auto kupil mam dlhodobu spotrebu 5,9. Na nadrz spravim 1000 km bez problemov. Zacalo to v podstate robit castejsie po navrate z chorvatska v polovici augusta cca 2000 kilometrov dokopy. Vymeneny v marci aj komplet olej s filtrom v automate. Posledny olej v motore je tam 8 tisic kilometrov. Nechapem. Mozu to byt klapky sania?
wixter napísal:chlapi mne robi to iste, len pri vyssich otackach cca 2000 a az ked je motor uplne zohriaty. ked boli velke tepla zacalo to skor, ked je chladnejsie omnoho neskor, pridavam video
https://www.youtube.com/watch?v=WjeXzE3h_KM
dost ma to vytaca. uz ste niekto prisiel na nieco?