... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
 . tu na bmwklub som nenasiel ohladom tohto nic, pardon ak som zle hladal. na zahranicnych bolo nieco malo a vsade sa pisalo o vadnych led AE. jednak ja mam povodne a nie led AE, ale horsie je, ze mi to robi aj ked AE este nie su zapnute, ked ani motor nie je nastartovany. nejake anomalie pozorujem odkedy pouzivam bezklucove otvaranie a startovanie. zacal mi palubak vyhadzovat ikonu baterku a klucika preciarknutu, v manuali som to nevedel najst. asi slaba baterka v kluciku, lenze teraz startujem normalne zasunutim. fakt uz netusim co to moze byt. este sa pise nieco o electromagnetic interference (EMI). co by mi to mohlo rusit ked to nerobilo doteraz netusim. tu sa to preberalo:
. tu na bmwklub som nenasiel ohladom tohto nic, pardon ak som zle hladal. na zahranicnych bolo nieco malo a vsade sa pisalo o vadnych led AE. jednak ja mam povodne a nie led AE, ale horsie je, ze mi to robi aj ked AE este nie su zapnute, ked ani motor nie je nastartovany. nejake anomalie pozorujem odkedy pouzivam bezklucove otvaranie a startovanie. zacal mi palubak vyhadzovat ikonu baterku a klucika preciarknutu, v manuali som to nevedel najst. asi slaba baterka v kluciku, lenze teraz startujem normalne zasunutim. fakt uz netusim co to moze byt. este sa pise nieco o electromagnetic interference (EMI). co by mi to mohlo rusit ked to nerobilo doteraz netusim. tu sa to preberalo: , tak si trosku teda pokecam so sebou. hladal som, guglil.
 , tak si trosku teda pokecam so sebou. hladal som, guglil. 
  teda pre mna solovka:
  teda pre mna solovka:](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) (alebo fakt mam kuva vadu)
   (alebo fakt mam kuva vadu)

ale ta baterka je v pečku na 100%
 ale ta baterka je v pečku na 100%  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) , ak ta baterka nepomoze, zatlacim tu sunku do dunaja
  , ak ta baterka nepomoze, zatlacim tu sunku do dunaja
 ďakujem, aj som si myslel. Mám tam Bosch z 2012-teho, tuším 80AH, po tom čo som včul počítal, by som rád nejakú od Exide Premium 100AH. Pre 2,0dA by to mohlo stačiť.
 ďakujem, aj som si myslel. Mám tam Bosch z 2012-teho, tuším 80AH, po tom čo som včul počítal, by som rád nejakú od Exide Premium 100AH. Pre 2,0dA by to mohlo stačiť. . vseliake chyby to davalo, len nie o baterke. nuz, novy poznatok. meral som to rano ked som siel startovat, mal som tak 11,9 - 12V. takze upir156 ked pises, ze mas 11,5V , tak nechapem ako ti to vobec moze fungovat. nacom sakra jazdis
. vseliake chyby to davalo, len nie o baterke. nuz, novy poznatok. meral som to rano ked som siel startovat, mal som tak 11,9 - 12V. takze upir156 ked pises, ze mas 11,5V , tak nechapem ako ti to vobec moze fungovat. nacom sakra jazdis  

Každopádne dnes riešim novú batériu, aby som predišiel nepríjemným situáciam.
  Každopádne dnes riešim novú batériu, aby som predišiel nepríjemným situáciam.