... všetko o BMW ...
heretik napísal:Tie utopene kolesa vyzeraju hrozne, ja nemam velmi doveru v taketo auta, kde majitel nevie na to dat ani poriadne kolesa, navyse za tu cenu by to chcelo silnejsi motor.
AweOne napísal:Vies, aspon orientacne, aka je financna narocnost dovozu auta zo zahranicia? Pri tom coupe z CZ, ta len registracna dan vyjde na 657e + cca 300e dalsie ukony spojene s prihlasenim. Cize pri tom aute si hned na 6500e a to nehovorim, ze urcite to "top stav" bez investicii nebude..
Inak, naprikald 320i ma len zanedbatelne nizsiu spotrebu ako 330i a neporovnatelne nizsi vykon. Taktiez pises, ze to auto neplanujes mat na veky, tj. je dobre mysliet trocha do buducna..co myslis, co bude lahsie predajne - 320i alebo 330i?
Dalej si treba uvedomit, ze uvazujes o kupe +- 15 rocneho auta, z ktorych je vacsina uz po smrti. Priorita pri vybere by tak mal byt technicky stav, pripadne beriem este tu farbu. Co sa vybavy tyka, tak v podstate vsetko sa da relativne jednoducho dorobit a zohnat za dobre peniaze.
Na tvojom mieste by som si najskor dobre rozmyslel, co vlastne (a ci vobec) chces. :)
NeutroN napísal:
Tych utopenych kolies som si vsimol aj ja, ale tak ci tak by som si tam uz dokupil kolesa podla seba. S tym motorom mas asi pravdu, ale mozno by chalan pri obhliadke nieco spustil. Aka by bola podla teba zodpovedajuca cena?
S poplatkami a absurdnou fico danou som samozrejme oboznameny :) No nad tym co by sa lahsie predavalo som veru nerozmyslal, takze vravis, ze radsej ist do 330i?
Niekde tu na fore som cital, ze lahko sa da dorobit len tempomat, tak neviem :/
Viem co chcem, chcem e60, ale obavam sa, ze 10 000 je stale malo, ci sa mylim? Preto som hladal zatial kompromis v podobe e46.
PeqpeK napísal:za 10k uz kupis aj E60 facelift... mame jednu na predaj
PeqpeK napísal:za 10k uz kupis aj E60 facelift... mame jednu na predaj
NeutroN napísal:
Kludne posli link.
Inak v akom rozsahu by si vedel pomoct s dovozom?
PeqpeK napísal:a treba tam tankovat 98 oktan...