... všetko o BMW ...
bmwmpower82 napísal:daj odkaz na inzerat
heretik napísal:Tiez mi par krat padla do oka, ale uz sa predava hadam pol roka, neviem v com moze byt problem, lebo cena je celkom dobra na 330i.
rudy555 napísal:za 15 ročné auto sa mi to zdá už dosť
NeutroN napísal:
jurkyLE napísal:
tak aby si to pochopil ako to tu chodi:
E36 - benzin 6 valec - 3000 a vyssie
E39 - benzin 6 valec - 4000 a vyssie
E46 - benzin 6 valec - 5000 a vyssie
E46 coupe - benzin 6 valec - 6000 a vyssie
takto nejak je to v hlavach tuto klubakov, nezalezi na rocniku ani kilometroch, dôlezite je patlať to s Autoglymom a mat na okne nalepku bmwklub![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nezabudni este na to, ze ked tam ej este nelegalny swap motora tak plus 500 Eur ku kazdemu prirataj
jurkyLE napísal:
tak aby si to pochopil ako to tu chodi:
E36 - benzin 6 valec - 3000 a vyssie
E39 - benzin 6 valec - 4000 a vyssie
E46 - benzin 6 valec - 5000 a vyssie
E46 coupe - benzin 6 valec - 6000 a vyssie
takto nejak je to v hlavach tuto klubakov, nezalezi na rocniku ani kilometroch, dôlezite je patlať to s Autoglymom a mat na okne nalepku bmwklub![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nezabudni este na to, ze ked tam ej este nelegalny swap motora tak plus 500 Eur ku kazdemu prirataj
germancars napísal:
treba brat do uvahy aj ine parametre. ludia dnes nezarabaju 700 eur ako kedysi, ficodan, zivotna uroven sla hore, starsie auta su povacsine jednoduchsie a tak sa netreba cudovat ze 15rocne auto s lepsim motorom stoji 5000. hlavne ked to je nejaky raritnejsi model , coupe, silny motor atd..alebo sa sam seba spytaj preco by si predaval 330i za 3500? to auto nema v sebe ziadne kurvitko, malo elektroniky, jednoduchy motor, ide slusne..a s najvacsou pravdepodobnostou bude jazdit este 10 rokov relativne bez problemov.
germancars napísal:treba sledovat internet a ked sa nieco zaujimave objavi hned ist po to. nedavno som videl krasny sedan e46 fl 330i smg mpaket za 5500. do tyzdna bol predany.
teraz je tiez v inzercii pekny sedan e46 fl 330xi za 4200. kto chce, tak si najde