... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

AweOne
Kraj: Trenčiansky

Re: kupa prveho bmw

Pondelok, 31. Augusta 2015, 18:17

Vies, aspon orientacne, aka je financna narocnost dovozu auta zo zahranicia? Pri tom coupe z CZ, ta len registracna dan vyjde na 657e + cca 300e dalsie ukony spojene s prihlasenim. Cize pri tom aute si hned na 6500e a to nehovorim, ze urcite to "top stav" bez investicii nebude..

Inak, naprikald 320i ma len zanedbatelne nizsiu spotrebu ako 330i a neporovnatelne nizsi vykon. Taktiez pises, ze to auto neplanujes mat na veky, tj. je dobre mysliet trocha do buducna..co myslis, co bude lahsie predajne - 320i alebo 330i?

Dalej si treba uvedomit, ze uvazujes o kupe +- 15 rocneho auta, z ktorych je vacsina uz po smrti. Priorita pri vybere by tak mal byt technicky stav, pripadne beriem este tu farbu. Co sa vybavy tyka, tak v podstate vsetko sa da relativne jednoducho dorobit a zohnat za dobre peniaze.

Na tvojom mieste by som si najskor dobre rozmyslel, co vlastne (a ci vobec) chces. :)

NeutroN
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 31. Augusta 2015, 19:39

heretik napísal:
Tie utopene kolesa vyzeraju hrozne, ja nemam velmi doveru v taketo auta, kde majitel nevie na to dat ani poriadne kolesa, navyse za tu cenu by to chcelo silnejsi motor.

Tych utopenych kolies som si vsimol aj ja, ale tak ci tak by som si tam uz dokupil kolesa podla seba. S tym motorom mas asi pravdu, ale mozno by chalan pri obhliadke nieco spustil. Aka by bola podla teba zodpovedajuca cena?

AweOne napísal:
Vies, aspon orientacne, aka je financna narocnost dovozu auta zo zahranicia? Pri tom coupe z CZ, ta len registracna dan vyjde na 657e + cca 300e dalsie ukony spojene s prihlasenim. Cize pri tom aute si hned na 6500e a to nehovorim, ze urcite to "top stav" bez investicii nebude..

Inak, naprikald 320i ma len zanedbatelne nizsiu spotrebu ako 330i a neporovnatelne nizsi vykon. Taktiez pises, ze to auto neplanujes mat na veky, tj. je dobre mysliet trocha do buducna..co myslis, co bude lahsie predajne - 320i alebo 330i?

Dalej si treba uvedomit, ze uvazujes o kupe +- 15 rocneho auta, z ktorych je vacsina uz po smrti. Priorita pri vybere by tak mal byt technicky stav, pripadne beriem este tu farbu. Co sa vybavy tyka, tak v podstate vsetko sa da relativne jednoducho dorobit a zohnat za dobre peniaze.

Na tvojom mieste by som si najskor dobre rozmyslel, co vlastne (a ci vobec) chces. :)

S poplatkami a absurdnou fico danou som samozrejme oboznameny :) No nad tym co by sa lahsie predavalo som veru nerozmyslal, takze vravis, ze radsej ist do 330i?
Niekde tu na fore som cital, ze lahko sa da dorobit len tempomat, tak neviem :/
Viem co chcem, chcem e60, ale obavam sa, ze 10 000 je stale malo, ci sa mylim? Preto som hladal zatial kompromis v podobe e46.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Pondelok, 31. Augusta 2015, 22:15

NeutroN napísal:

Tych utopenych kolies som si vsimol aj ja, ale tak ci tak by som si tam uz dokupil kolesa podla seba. S tym motorom mas asi pravdu, ale mozno by chalan pri obhliadke nieco spustil. Aka by bola podla teba zodpovedajuca cena?

S poplatkami a absurdnou fico danou som samozrejme oboznameny :) No nad tym co by sa lahsie predavalo som veru nerozmyslal, takze vravis, ze radsej ist do 330i?
Niekde tu na fore som cital, ze lahko sa da dorobit len tempomat, tak neviem :/
Viem co chcem, chcem e60, ale obavam sa, ze 10 000 je stale malo, ci sa mylim? Preto som hladal zatial kompromis v podobe e46.

za 10k uz kupis aj E60 facelift... mame jednu na predaj

NeutroN
Autor témy

Utorok, 1. Septembra 2015, 09:07

PeqpeK napísal:

Kludne posli link.

Inak v akom rozsahu by si vedel pomoct s dovozom?

Freedom23
Kraj: Žilinský

Utorok, 1. Septembra 2015, 13:00

PeqpeK napísal:

Aj mna by možno zaujímala za e60 môžeš poslať ten link do ss? :wink:

PeqpeK

Utorok, 1. Septembra 2015, 22:50

NeutroN napísal:

Kludne posli link.

Inak v akom rozsahu by si vedel pomoct s dovozom?

viem s tebou/bez teba vycestovat, prehliadnut auto a doviezt ho sem, vramci BA vybavit aj prihlasovacie ukony...

RGbmw
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 09:57

Ahojte. Neviem či som trafil správnu tému. Ak nie tak sa ospravedlňujem.
Idem kúpiť BMW 1 9/2009 116i 2l benzín. Autíčko je v poriadku mechanicky, všetko šľape ako má.
Avšak kupujem to od lízingovky ktorá má iba 1 kľúč a druhý sa im údajne stratil. Samozrejme to riskovať nebudem a chcel by som si kľúč dať preprogramovať a dať si aj spraviť druhý, náhradný kľúč.
Neviete koľko by to asi stálo a či sa to musí dať spraviť iba v originál BMW servise?
Viete potreboval by som o tom vedeť čo najviac informácií nech viem zhodnotiť cenu toho auta či sa mi to oplatí kúpiť alebo nie.
Dakujem vopred za rýchlu odpoveď.

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 10:08

si v zlej teme kamo a ano daj si to spravit v bmw a ked chces vediet kolko to stoji, zavolaj tam pripadne sa tam zastav a opytaj, jedna sa o novsie auto, tak by som neriskoval davat sprtat sa v nom nejakemu decku z dediny co ma diagnostiku stiahnutu z ulozto.sk, rozmyslaj ](*,)
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 10:11

ten motor je problematicky,prestuduj si o tom na internete plus nema vela vykonu,mne osobne by to vadilo
Ked 116 vysla,v testoch prehrala s golfom a Ford Focusom,okrem vyssich specifikacii a motorov to auto nema co ponuknut

PeqpeK

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 10:22

a treba tam tankovat 98 oktan...

RGbmw

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 10:31

Ja potrebujem len cca. na 2roky nejaké malé vozítko a potom to šupem žene. Jej to postačí takže nejaký extra výkon tam neriešim. Ten 2l ide celkom v pohode na také malé auto a keď chcem predbehnúť tak to zvláda. Mal práve menené rozvody a diagnostiku ma tiež v poriadku tak to snáď niečo vydrží. Ano čítal som o tých 116i že ľúbia štrajkovať ale zas tých 250k km keď to dá tak to postačí. len jediné čo ma sere sú tie kľúče.
Ale rád si vypočujem vaše názory čo hovoríte na to auto. :-)

RGbmw

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 10:32

PeqpeK napísal:
a treba tam tankovat 98 oktan...

Ano to viem. Bolo mi povedané. Dik za reakciu

bmwmpower82

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 10:33

vidim ze si predsvedceni ,tak to potom tazko, na par km si kup japonca

RGbmw

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 10:39

Nie som 100% presvedčený. Ale momentálne to je najvýhodnejšia kúpa pre mňa. za posledný týždeň som sedel v 4roch a toto je zatiaľ top. Dobrá výbava a zachovalé auto.
Ale spýtam sa vás chalani dá sa kúpiť za cca. 7k€ nejaké lepšie BMW?

bmwmpower82

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 10:41

daj odkaz na inzerat

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných