... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
salat
Autor témy
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Vymena remena - N47

Piatok, 21. Augusta 2015, 14:41

Caute. Na mojej N47 2011 (135kW) pocut cvrlikanie/piskanie remena ked je motor teply . Ked som kontroloval, zdalo sa mi aj ze "poskakuje" (vibruje) napinacia kladka nad klukou. Nic ine na prvy pohlad nebolo vidiet.

Chcem vymenit remen, no ked to uz bude dole, oplati sa tam vymenit aj nieco dalsie? Napinaky ci nieco ine?

Vdaka za rady...
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

MCbucik
Kraj: Trenčiansky

Re: Vymena remena - N47

Sobota, 22. Augusta 2015, 07:30

salat napísal:
Caute. Na mojej N47 2011 (135kW) pocut cvrlikanie/piskanie remena ked je motor teply . Ked som kontroloval, zdalo sa mi aj ze "poskakuje" (vibruje) napinacia kladka nad klukou. Nic ine na prvy pohlad nebolo vidiet.

Chcem vymenit remen, no ked to uz bude dole, oplati sa tam vymenit aj nieco dalsie? Napinaky ci nieco ine?

Vdaka za rady...

presne nieco podobne som spozoroval aj ja na M47N, v tychto teplach zacalo nieco cvrlikat, po zime som menil hlavnu remenicu napinaky obidva aj remene tak neviem na co sa zamerat, respektive neni ani cas nato..tak som zvedavy naco prides ty

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných