Tak trošku vyupdateujem pribeh a poprosim vas o
pomoc..
Zacnem s tym ake diely sa nakupili:
- vzduchovy, olejovy a kabinovy filter
- 3x vička motora ( plastove debilinky co mi chybali

)
- snimac kluky ( ten som dnes preventivne vymenil, hrozna robota btw. )
- emblem na kapotu ( musim este nahodit

)
- vecicky na vymenu brzd
- kotuce bosch, dosticky + hadicky ferodo
- set rucnej - pruzinky ATE + pakne rucnej Textar
- Chladiaca
- olej do diffu Shell ( olej do prevodovky mi este chyba )
- OEM Ramena + Silenty (zajtra chystam nahodit, vcera sa mi podarilo nasadit silenty na rameno, taktiez hrozna robota

)
- Novy volnobezny ventil BOSCH ( uz je vymeneny )
- Cakam na novy olej (10w40 od MIller Oils) + engine flush od Protecu, . Ked pride, meni sa. Asi tiez cez vikend :)
Teraz ideme k temičke o problemoch btw pomoci.
1)
Klima/Ventilacia : Ked ide, tak chladi jak svina ale nefuka to na 100%. Inokedy nejde ani zapnut a zas niekedy sa zapne sama a nejde vypnut. Jezko je dobry. Prvy krok bude doplnit klimu. Dobry krok? =D
2)
Volnobezny ventil frči fajn, no mame dalsi krpaty problemik. Niekedy, presne povedane malokedy ale predsa, strajkuje volnobeh, Chodi z cca 500 na 700 hore dole, ale vzdy len chvilku, max minutku dve. Ptm to zas funguje na 100% aj cely den. Kde by mohla byt chyba? Vaha vzduchu? Asi zbehnem k Jararakovi na diag, mozno mi povie nejaku novinku
3)Po vymene ramien asi treba dat
geo, ci ?
To je asi vsetko, celkovo auto robi vcelku radost, za 450km priemerna spotreba podla tankovania 9.7l/100km. Tešim sa ked tieto hore uvedene veci budu uz nahodene. Pustim sa do vsetkeho co nestihnem pocas tyzdna cez vikend.
BTW auto mam vo viedni druhy krat a hned
prva pokuta ( vobec prva pokuta v mojom zivote ktoru som vazne musel platit ).
35e za blinker 
Siel som v pravom pruhu, a preradil som sa cez dva pruhy do laveho a blinker mi blikol asi 4 krat a rakuskym policajtom to nestacilo. Este mi aj chceli dat pokutu 70e za agresivny styl jazdy, ale na to som ich ukecal. No sranda, ze s Priusom/Lancerom ked toto robim to nikoho netrapi, akonahle je mlady chalan v 328čke je hned zle a treba davat pokuty. Co uz