... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Žiadosť o zrušenie inzerátu

Utorok, 11. Augusta 2015, 18:45

Ja som napriklad nikdy nebol za to, aby sa inzerat zmazal potom, co sa predavajucemu nahlodalo sebavedomie a rozbural jeho vzdusny zamok. Toto je verejne forum a kazdy predavajuci tu ide s kozou na trh. Na druhu stranu vdaka tomu si kopa ludi jeho inzerat vsimne a niekto aj pochvali a urobi mu tym reklamu. Ked je ale niekto exot a melie hovna tak za to dostane adekvatny hejt. Co je na tom zle??
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Hugino
Auto: E61&E70
Kraj: Bratislavský

Utorok, 11. Augusta 2015, 19:04

Však mazanie ani nikto v pláne nemal, kedže z toho vzniklo niečo viac ako obyčajný hejt, len jkk ho presunul.....aspoň viacerí máme čo čítať pri obede poprípade pri "práci"....... :-"
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

jkk
Auto: E91 330xd

Utorok, 11. Augusta 2015, 19:15

ja som v tom nevine, to je takto v novom bazare, kym sa tema vymaze tak sa automaticky presunie do pokecu na posledne dohejtovanie...mal som iste pripomienky ale Titan bol neoblomny ze takto je ok...

redizajn stranky sa paci?
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Hugino
Auto: E61&E70

Utorok, 11. Augusta 2015, 19:21

Obrázok
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

tomasled

Utorok, 11. Augusta 2015, 20:02

jkk napísal:
redizajn stranky sa paci?

CO? vsetko je po starom

upir156
Kraj: Trnavský

Utorok, 11. Augusta 2015, 20:21

tomasled napísal:
CO? vsetko je po starom

To sa Ti len zdá, sú tu priam až antigaliktické vychytávky. :lol:

cptObvious

Utorok, 11. Augusta 2015, 22:00

Hm....Kapytan likes! Nom nom nom temicka =D>

Lopo

Utorok, 11. Augusta 2015, 23:14

voMacK napísal:
Ked je ale niekto exot a melie hovna tak za to dostane adekvatny hejt. Co je na tom zle??

Asi len to, ze aky ma vyznam pri ponuke auta riesit, ci sa majitelovi pacia vlajocky alebo nie? Presne o tomto to je, ze ked to nikto nemoderuje, tak sa to vzdy zvrhne na boj medzi dvoma (a viacerymi) nazormi - fakticke veci sa riesia minimalne.

Lepsia otazka je, co je na tom dobre? Majitel auta je nasrany, ten kto si cita inzerat znechuteny, nikto dalsi si ho nepozrie, lebo uz je zmazany, akurat hejteri chodia spat s orgazmom na egu, ze to zase niekomu dnes na tom fore vysvetlili, aky je to retard lebo ma na nieco iny nazor - cize forum ako farma na egohonicov, na to je to dobre...
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 12. Augusta 2015, 06:58

Dobre je na tom to, ze ked niekto sa bije do hrude, ze aha aky mam origo stav a pritom je to dotuzena blbost so swapnutym introsom, tak je dobre na taku kravinu pouakzat. Dobre je to an to, ze to odradi potencialneho kupcu, ktory hlada origo stav a nechal by sa takto nachytat. A vacsinou nakoniec takyto odrbavaci forum opustia..je to taky samocistiaci proces..
Dobry hejtersky pocit je uz len externalita.. :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Streda, 12. Augusta 2015, 09:39

chcel si napísať exkrevnalita, nie?

voMacK napísal:
Dobre je na tom to, ze ked niekto sa bije do hrude, ze aha aky mam origo stav a pritom je to dotuzena blbost so swapnutym introsom, tak je dobre na taku kravinu pouakzat. Dobre je to an to, ze to odradi potencialneho kupcu, ktory hlada origo stav a nechal by sa takto nachytat. A vacsinou nakoniec takyto odrbavaci forum opustia..je to taky samocistiaci proces..
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Streda, 12. Augusta 2015, 09:56

Lopo:
Dobrému HEJTU treba fandiť a tu sa podáva výberový :thumbup: = kooooooooopec zábavy

PS: mne sa re-dizajn veľmi páči =D>
Cafte

Lopo

Streda, 12. Augusta 2015, 10:21

voMacK napísal:

A ja si prave myslim, ze pre niektorych (ak nie pre vacsinu postujucich v predaji) je to priorita, pretoze to o origo stave a vlajockach, na to staci jeden, dva vecne posty. Miesto toho tu je sest stran kydania, aky je majitel blby, lebo ma iny nazor na vlajocky, cenu a svetovy mier.

Ako mne je to uprimne jedno, ako sa to tu vyvija, len mi pripada trochu smutne, ze napr. aj ja, ako dlhorocny clen BMW fora som rad, ze som predal svoje auto mimo klub, pretoze by som bol pre niektorych iba dalsi kus na holenie kvoli nazoru, ze moje auto bolo trochu vynimocne a preto som ho predaval aj za vyssiu cenu. Tu by mi vsetci isli vysvetlovat ako 740d nikto nechce, vypichli vsetkych chyby kvoli ktorym mam zlavit aspon 2tis., a povedali ako na kvalitach nezalezi, lebo predat e38mu za 6 tisic je dnes nemozne a aky som ja debil.

Preto sa iba snazim poukazat na to, ze hejt je dobry akurat tak pre hejtera a jeho kumpanov, a takato kultura mi protireci s pointou fora pre milovnikov aut. Ale to je iba moj nazor....

to Mishroom: ja som bol hodnu dobu adminom na dvoch forach, a tam som si vsimol aky to ma dopad na komunitu a preto uz mi to vtipne nepripada ;)
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Streda, 12. Augusta 2015, 10:30

Ale toto uz nie je doba kedy na internet bola pripojena jedna domacnost z 20tich a to boli domacnosti, v ktorych sa nachadzali osoby s 3 cifernym iQ a ocami pri sebe, BMW sa stalo dostupnejsie pre siroku verejnost a pristup na forum rovnako, kedysi sa tu tiez neriesili sracky typu on mi predal okusane elektrony alebo omakavanie tlacidiel pri susobnej jazde ci nutnost ACC pri 15 kilometrovej ceste do prace. To mas ako s vyvojom BMW, kazdy hovori, ze kvoli 2 GT a pod uz to nie je co byvalo, hovno, BMW je stale rovnake, iba pruzne reaguje na zmenu okolia, tak isto sa vyvyja klub. A niektore s hlasky si vyslovene pytaju reakciu, veci typu "vy mi zavidite" (528i E39 50 shades of grey alebo pokuta na 650 eur) a podobne hlasky. Chlapec si vymeni na polovici motora tesnenie a na druhej nie, a potom si jebne do podpisu, ze tie motory opravuje. Ked niekomu ten motor dojebe tak co? Zaplati novu S62 len tak z vacku? Nestastnik bude z neho tahat prachy este 10 rokov. Nikto nema nutnost ohejtovat to tu, ale par mrchozrutov treba, ktori pozbieraju a odstrania mrtvoly a slabe (na duchu) jedince ;)
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 12. Augusta 2015, 15:43

Myslim ze ta "zvolavacka" na opravy S motorov moc vyznam nema. Tych aut je na slovensku par a pokial nieje majitel kolenovrt nebude riskovat opravy s niekym kto na mape neexistuje prave aj kvoli spominanej zaruke a nulovej recenzii-kedze motor po oprave vrcal desiatky minut kym auto znovu skoncilo pojazdnost. Davtex sa mozno o 5-10 rokov rozbehne a bude to opravovat v peknej bielej hale a ludia mu budu pisat sami.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných