... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
asfethan
Kraj: Zahraničie

Re: [E39 M5] Alias kde mi mizne vyplata

Sobota, 1. Augusta 2015, 19:40

cptVtieravy napísal:
Davtex , maz si kolko chces. Toto je miesto, kde ti ludia vyjadria svoj nazor. Ak to este niekedy chces predat zmaz si temu, zmaz si fasbuk.

Toto je ta tolerantnost a intelekt v praxi. Zeby ste si sli honit pipiky naspat do pokecu so svojimi duhovymi pritakavacmi?
Ako ti uz raz napisal, o tie sracky co si dokazal splodit tu nik nestoji. Je to jeho pribeh a aky ma zmysel vtierat sa sem so svojimi "mudrostami"? Nepaci sa ti ze hejt ustal a nasli sa dalsi ktori ho podporuju pretoze ma auto ako hobby? O tom ze hobby sa robi pre potesenie ktore je zaroven rentou asi nikto z hejterov nepocul.. Vsetko sa musi oplatit financne, inak je clovek kkt. Nedokazes akceptovat ze nie kazdy je ortodoxny materialista?

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Sobota, 1. Augusta 2015, 21:42

Feti, upokoj sa.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

asfethan

Sobota, 1. Augusta 2015, 22:30

Ok, vzal som si prasok... :shock:

banned

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 09:34

S akymi pritakavacmi? Neviem co cptoblivion napisal, ale so vsetkym s nim suhlasim.
banned... ...connecting people :)

Pilifo
Auto: BMW E61 530d

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 10:20

TomNR napísal:
drzim palce, o migmagu som pocul chvaly, len ked som sa dosiel spytat na nejake tie rady, ked som si chcel sam lakovat voz pred niekolkymi rokmi, tak ma slusne poslali kade lahsie :D

Nič v zlom, ale ty si v podstate išiel do servisu, kde si sa pýtal, ako si máš niečo spraviť s tým, aby si to nemusel dať k nim a platiť im. Stále nevidíš dôvod, prečo ťa poslali kade ľahšie? :lol:

Inak M5 bola pekná, prajem pevné nervy pri oprave a aby ešte pár desiatok tisíc km nabehala.

M3 lover
Auto: E30

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 10:25

davtex zlož to auto zase dokopy nech si dá s tebou potom cptKokotivous nejaké preteky, keď má doma vo vitríne 3 poháre od kečupu a jeden krígel za víťazstvá...... v krčmových rečiach.
Agelias© by migo
///MARKETING

revenge
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 10:52

Stále je to lepsie auto jak 90% aut na klube :mrgreen:Držim palce až si ju aj užiješ ako sa patrí :thumbup:

Maco
Auto: visavytena pajta

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 12:10

revenge napísal:
Stále je to lepsie auto jak 90% aut na klube :mrgreen:Držim palce až si ju aj užiješ ako sa patrí :thumbup:

suuuuure :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

cptObvious

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 13:22

M3 lover napísal:
davtex zlož to auto zase dokopy nech si dá s tebou potom cptKokotivous nejaké preteky, keď má doma vo vitríne 3 poháre od kečupu a jeden krígel za víťazstvá...... v krčmových rečiach.

Ty yntelektualny suteren. Kapytan vcera s teamovymi kolegami vyhral finalny zavod, aj cely sampionat. :mrgreen: dnes v pokoji oddychuje a uziva si pianko nedelne poobedie.

Ty tam tisko snivkaj o f40 a neplet sa do debat. Uz si mal mat davno zrusene konto.

PS: preteka sa na trati na to urcenej, mentalne slabsi jedinci to jebu na plny v beznej premavke a potom placu nad rozbitou m5. That's the difference
Roznesem ta na trati na kopytach.

cptObvious

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 13:25

Maco napísal:
suuuuure :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hugino
Auto: E61&E70

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 15:12

cptObvious napísal:
Roznesem ta na trati na kopytach.

To by si bol taký hajzeľ a súťažil by si proti šlapaciemu autíčku z Teska? Že ťa hanba nefackuje...... [-(
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

M3 lover
Auto: E30

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 20:07

Ty sa radšej staraj o to aby si mal tu pajtu pojazdnú :mrgreen: Lebo skončíš aj ty pri Tesco autíčku
Agelias© by migo
///MARKETING

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 3. Augusta 2015, 08:55

Pilifo napísal:

Nič v zlom, ale ty si v podstate išiel do servisu, kde si sa pýtal, ako si máš niečo spraviť s tým, aby si to nemusel dať k nim a platiť im. Stále nevidíš dôvod, prečo ťa poslali kade ľahšie? :lol:

Inak M5 bola pekná, prajem pevné nervy pri oprave a aby ešte pár desiatok tisíc km nabehala.

Dosiel som tam do predajne, kde predavaju aj vybavenie, kde som aj kupil nejake veci... Nadhodil som rec, ci by nevedeli poradit ako sa zbavit nejakych veci, kedze som zacinal a objavovali sa mi... a poslali ma do prec... Na rozdiel od chalanov pri Luziankach, s ktorymi sa dalo uplne v pohode pokecat a velmi radi poradili... Aj tak by zo mna ani jeden nemal nic viac, cvicil som dalej a nakoniec som odstranil tie neduhy, akurat by mi to trvalo dlhsie...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

miso_525d
Auto: SOBI 20

Pondelok, 3. Augusta 2015, 09:04

ja si myslim, ze takto rozbite sa to predavat neoplati. co mu za to kto da? dva litre? to by chalan prerobil aj gate. lepsie je pozliepat to dokopy a predat niekomu s tym ze to je cukrik a neburane samozrejme. na Slovensku takeho hlupaka v pohode najde....dva mesiace max :smile:

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Pondelok, 3. Augusta 2015, 09:42

mám taký pocit že chalan si to auto robí pre seba :wink:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných