Nazdar, mám otázku ohľadom kúpy tejto motorizácie z bmw. Na čo si dávať pozor? Ci vôbec ísť do toho. Žijem dlhodobo v Nemecku a raz za dva mesiace spravím naraz 1800km. Ako sa asi pohybuje spotreba? Je to automat, originál m-packet. Auto v cukrikovom stave, predchádzajúci majiteľ sa o auto staral. Doteraz som mála iba e36, a to benzín. V E39 som nesedela... Dik
ak ide vylozene o motorizaciu, tak by som uz radsej isiel do 530d, spotreba je naozaj iba o minimum vyssia a pri vykone rozdiel pocitis urcite, ked mas vsak 525d v dobrom stave k dispozicii, tak preco nie, no napr do 520d by som uz urcite neisiel, jazdil som vsetky tri motory a pomer vykon/spotreba je u 520d jednoznacne najzalostnejsi
Naposledy upravil/-a Bongoran v Piatok, 29. Mája 2015, 11:49, upravené celkom 1 krát.
Brat má túto motorizáciu v tomto aute, ale manuál a ak je v dobrom stave tak je to celkom v pohode. Spotrebu má tiež dobrú. Najazdené 350000km a všetko drží. Osobne by som sa nebál toho motora. Je spoľahlivý ak je dobre staraný.
motor je to v podstate na par drobnosti zhodny jak v 530d a je to poctivy kus zeleza, ktory toho hodne vydrzi. Pokial bolo starane tak nie je o com, vymenis ked tak dake diely, s ktorymi sa uz pri tych km rata a kludne to odjazdi dalsich X tisic km.
nikto ti tu nespomenul ze 525d je v pripade automatu lepsia volba ako 530d s automatom, kvoli prenosu krutiaceho momentu na ktory je ta prevodovka konstrukcne stavana, kilometrov by som sa nebal