... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
elegant047 napísal:Sitina je dialnica v meste, cize plati stale ze lavy je predbiehaci.
ROKI49 napísal:
Poprosim odcitovat prislusny paragraf, ktory hovori o tom, ze v obci na dialnici je lavy predbiehaci.
(PS: §10 Jazda v jazdných pruhoch)
elegant047 napísal:Ok vidim kde som sa mylilTakze je to rozdelene na mimo obce a v obci, kategoria cesty nie je podstatna. Zase na druhu stranu stale plati to co som uz spominal:
5)
Ak by vozidlá idúce v obci súčasne vo všetkých jazdných pruhoch bránili v jazde rýchlejšie idúcemu vozidlu, vodič, ktorý jazdí v ľavom jazdnom
pruhu, je povinný ho čo najskôr uvoľniť; to neplatí, ak vodič používa ľavý jazdný pruh na obchádzanie, odbočovanie, otáčanie alebo
predchádzanie.
Gabo10 napísal:Blbosť ľudí nemá hraníc![]()
z FB to už zmazala radšej
Vysvetlí mi niekto prečo majú ľudia nutkanie obiehať auto ktoré ide na 50tke 60km/h aby následne po zaradení pred daného človeka o 4 metre dalej vyhodil smerovku že on odbočuje na parkovisko?? Alebo čo ich vedie k tomu že si musia dokazovať že ich A4ka nato máakurát čo ohrozí seba lebo obiehaný netuší že on ide brzdiť a vrazí doňho odzadu
Dúfam že ho chlapík (obiehaný) dobre vyškolil kedže odbočil za ním na parkovisko a zastal pri nom
revenge napísal:Ja zas nechapem ake velke percento ludi absolutne nevie jazdit na dialnici.Nepouživaju spetne zrkadla,obmedzuju,ohrozuju proste banda svíň