Ahojte, takže po dlhšej pauze dám nejaký update.
Auto jazdí bez problémov, celkovo si ho užívam a môžem povedať, že ešte so žiadnym autom som nebol tak spokojný. Chodí neskutočne dobre. Čoskoro bude prvých 10 tis. km za nami, tak spravím nejaké oživenie príbehu v podobe skúseností po prvom roku používania auta plus zhrniem a trošku rozpíšem všetky úpravy na aute, keďže viacero ľudí sa ma na to pýtalo.
Tento mesiac sa menili sviečky a tesnenie veka ventilov, keďže tesnenie už nebolo dobré, slzil olej do sviečok a mne par krát hodilo misfire na niektorom valci. Sviečky boli vymenené komplet a problém ustúpil.
Klasické M3 lipko som vymenil za väčšie Performance krídlo, pretože zadok sa mi zdal trošku nevýrazný. Teraz je to krásne vyvážené. Ak budú niekde za dobrú cenu M3 zrkadlá a M3 prahy ( čo asi nebudú

, rád by som ich ešte vymenil aby to bolo TOP :)
V blízkej dobe ma nečaká žiadny plánovaný servis. V priebehu Júna by som rád skočil na kompletnú Dekarbonizáciu motora do Liptovského Jána (
http://www.dekarbo.sk ), kde bolo viacero klubákov plus by som chcel dať auto na renováciu laku, kedže sa nikdy nerobila a chodilo sa stým pravdepodobne aj na klasickú umyvárku.
Pripájam pár foto