... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
jorge_sk napísal:Rovno by som ale asi poriesil aj to odpojenie ostrekovacov svetiel. Je to nieco co si viem jednoducho spravit aj doma? Alebo to treba aj cez diagnostiku aby to chybu nehadzalo?
g1de0n napísal:Ahoj, ja som to vyriesil vybratim poistky pre ostrekovace svetiel. (v priehradke pred spolujazdcom) Nehadze mi to ziadnu chybu a ked si zmyslim, tak si to za minutku sam nazad aktivujem
lulu991 napísal:nie je elegantnejsie riesenie to odkodovat? :)
jorge_sk napísal:dik. tie menene kryty od crumara to mi doslo. myslel som samozrejme tie ostatne prelestene. vymena je tiez riesenie.. kazdopadne dobre vediet ze to niekto robi, lebo ak sa nemylim treba to odliepat, to telo svetlometu je inak jeden kus, ze?.
PeqpeK napísal:Napis crumarovi tu na fore
david6 napísal:
Od vcera mi neodpisuje stale, nemas na neho tel. kontakt?
david6 napísal:
Od vcera mi neodpisuje stale, nemas na neho tel. kontakt?
bull4x4 napísal:Caute,
riesil uz niekto popraskane svetla na e90?
V BMW mi povedali, ze sa to neda vymenit v zaruke, lebo som pouzival nespravnu kvapalinu
do ostrkovacov a nie som prvy, co to tak ma. Uz je to aj tak jedno zaruka skoncila...![]()
Kryt prednych svetiel ma jemne praskliny, podla mna z prehriatia a nasledneho rychleho schladenia.
Neexistuje nejaky pripravok, co by to vedel nejakym sposobom tie praskliny zahladit, skryt?
Ako nejake tekute sklo...
Dik