... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
puci-muci napísal:pekne .... ajja to mám ... a v čase ked sa mi o stalo som menila vodu v ostrekovači ... no aj som ho umývala .. tak neviem čo to sposobilo ... ale ja to mám horšie ako ty gallery/album.php?album_id=1632
bull4x4 napísal:Caute,
riesil uz niekto popraskane svetla na e90?
V BMW mi povedali, ze sa to neda vymenit v zaruke, lebo som pouzival nespravnu kvapalinu
do ostrkovacov a nie som prvy, co to tak ma. Uz je to aj tak jedno zaruka skoncila...![]()
Kryt prednych svetiel ma jemne praskliny, podla mna z prehriatia a nasledneho rychleho schladenia.
Neexistuje nejaky pripravok, co by to vedel nejakym sposobom tie praskliny zahladit, skryt?
Ako nejake tekute sklo...
Dik
bramborak napísal:vlastnorucne zachranene,aj ked nie stav novychku koncu pouzity xerapol a spokojnost
bramborak napísal:vlastnorucne zachranene,aj ked nie stav novychku koncu pouzity xerapol a spokojnost
bramborak napísal:nič ?
jorge_sk napísal:Paradna pracicka pani. Asi si to tiez dam prelestit. Rovno by som ale asi poriesil aj to odpojenie ostrekovacov svetiel. Je to nieco co si viem jednoducho spravit aj doma? Alebo to treba aj cez diagnostiku aby to chybu nehadzalo?